2777
2789
عنوان

بهترین رب گوجه😂

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 62 پست
اره تعریفه چین چین هم شنیدم

چین چین بعضی اوقات غذا رو سیاه میکنه

وزن اولیه ۶٨  هدف اولیه ۶۳  هدف نهایی ۵۷              خدا جونم میدونم همیشه همه جا هستی کمکم کردی زمین خوردم دستمو گرفتی بعضی وقتها به مو رسید ولی پاره نشده همیشه صدامو شنیدی گریه هامو دیدی خنده هامو دیدی میدونم بنده خوبت نبودم همیشه ناراضی و شاکی بودم ولی من غیر از تو که کسی رو ندارم. رفیقم دوستم نفسم همراهم عشقم هوامو داشته باش مثل همیشه . بوسسسسس  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابامن رب گوجه میخرم انقد رنگ نداره درعرض پنج روز تموم میشه

رب نیستن اخه بیشتر کدو هستش مزه کنین اگه شیرین پس بدونین قاطی داره 

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه

رب باید تو روغن تفت بدی تا رنگ بده

وزن اولیه ۶٨  هدف اولیه ۶۳  هدف نهایی ۵۷              خدا جونم میدونم همیشه همه جا هستی کمکم کردی زمین خوردم دستمو گرفتی بعضی وقتها به مو رسید ولی پاره نشده همیشه صدامو شنیدی گریه هامو دیدی خنده هامو دیدی میدونم بنده خوبت نبودم همیشه ناراضی و شاکی بودم ولی من غیر از تو که کسی رو ندارم. رفیقم دوستم نفسم همراهم عشقم هوامو داشته باش مثل همیشه . بوسسسسس  
کیلویی 18میخرم ولی رنگش عالیه مزه اش که نگم برات من خورشتهام بایدپررب باشن دوقاشق میزنم قشنگ رنگ ولع ...

عالیه شماهم ازلبنیاتی اینامیخرید؟

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤
خداروشکر توروغن هم نمیدن رنگ لامصبا😒

خداروشکر توروغن هم نمیدن رنگ لامصبا😒

رب گلنوش خيييييلي خوبه.خيلي.

چين چين سياه ميكنه بيشتر وقتا مزه خاصى نداره.

طبيعتم رنگش بد نيست اما مزه خاصى نداره.

من قبلا گلنوش ميگرفتم جديدنا فاميلا ميگيرم خييييييلي راضيم ترش و خوشمزست از گلنوش خوشمزه تره اما گلنوش يكم رنگش بهتره

خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍