2777
2789
عنوان

پریود نشدن بعد از آمپول پروژسترون

606 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها.میشه کمک کنین خیلی استرس دارم.

من اول اردیبهشت باید پریود میشدم که نشدم.بعد یه هفته تاخیر رفت آز دادم که منفی بود.همون روزم سونو دادم که همه چی سالم بود گفت یه فولیکول ۱۳ داری.یه کیست نابوتین هم داشتم که دکتر بخاطرش بهم کرم واژینال داد.دوتا پروژسترونم داد که بزنم پریود شم.الان سه روز از تزریق گذشته هنوز پریود نشدم.قبلا هروقت پروژسترون میزدم همون روز پریود میشدم.خیلی نگرانم.ممکنه حامله باشم؟ این کرم واژینال ضرری نداره اگه حامله باشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا ۱۰ روز باید صبر کنی من همیشه بعد از ۵ روز یا ۷ روز بعده زدن آمپول پریود میشدم

خدایا منم دلم میخواد مامان شم!!!  خسته شدم از تنهایی از این همه بغض از خبر حاملگیه دیگرانو شنیدن و یواشکی اشک ریختن  نمیشه دلت برام بسوزه؟؟به ما هم بچه بدی؟!بخدا اگه بدی کتکش نمیزنم باهاش مهربونم قدرشو میدونم بهش میگم تو رو خدا بمن داده بعده۴سال!بهش میگم معجزه کوچولوی خدااا...تا این موضوع رو نوشتم بغضم ترکید...لطفا دعام کنین