2777
2789
عنوان

اینستاگرامیای حرفه ای میشه بیاین

89 بازدید | 14 پست

سلام 

بنظرتون چه پیجی خیلییییی پرطرفدار میشه؟ 

آموزش آشپزی

آموزش ای هنری

کلیپای طنز

در مورد پوست،  مو و آرایشی

میشه نظرتون و بگین؟ 

معجزه زندگی من...خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکدوم ک خودتم پیگیر باشی و دوست داری بدونی .هم مطلب جمع میکنی هم اطلاعاتت بالا میره. 

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

من تو پیجای خارجی دیدم جدیدنا خیلی مد شده غذا میخورن بعد یه میکروفون حرفه ای میزارن صدای غذا خوردنشون خیلی خوب ضبط میشه

خودم هروقت میخام خودمو آزار بدم میرم ویدیوهای این مدلی میبینم گشنم میشه 

تو پیجای ایرانی این مدلی اصلا ندیدم 

آرایش و آشپزی و نقد غذا خیلی هست 

اینجور پیجا که نیست فک میکنم چون جدیده کارش بیشتر بگیره

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

هرکدوم ک خودتم پیگیر باشی و دوست داری بدونی .هم مطلب جمع میکنی هم اطلاعاتت بالا میره. 

خودم کلی دنبال کارای هنری ام

ولی خیلی موفق نبوده

من تو پیجای خارجی دیدم جدیدنا خیلی مد شده غذا میخورن بعد یه میکروفون حرفه ای میزارن صدای غذا خوردنشو ...

چه جاااااان ندیدم تا حالا

خودم کلی دنبال کارای هنری ام ولی خیلی موفق نبوده

پس پوست و مو خوبه. ولی فعال باش. من پیچ هنری دارم خیلی کم کار میکنم. بعضیا فعالن و نتیجه رو میبینن ولی زمان میبره بره بالا

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
پس پوست و مو خوبه. ولی فعال باش. من پیچ هنری دارم خیلی کم کار میکنم. بعضیا فعالن و نتیجه رو میبینن و ...

آره منم خیلی نمیتونم فعالیت بکنم

ولی میخوام این دفه تمرکزم و بذارم  روی اینکار 

شاید از فکر حامله شدن بیام بیرون و استرسم کم بشه

آره منم خیلی نمیتونم فعالیت بکنم ولی میخوام این دفه تمرکزم و بذارم  روی اینکار  شاید از ...

موفق باشی ایشالا