2777
2789

خونریزیم خیلی وقته قطع شده

سز بودم

پرسیدم زیر ۴۰ روز مشکل شرعی نداره‌ نزدیکی.

این ۴ روز هم میخوره به آخر هفته و ختنه پسرم و یه سری مسایل دیگه.

فکر نکنم مشکل پزشکی ای وجود داشته باشه نه؟

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ظبیعی بود خطرناک بود. ولی سزارین فک نکنم. منم 32 روزه زایمان کردم. ولی طبیعی.

من جای بخیه هامم محو شده دیگه

اره دیگه طبیعی چون جای حساسی بخیه خورده واسه نزدیکی

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....

نه چه ایرادی داشته باشه؟ همه میگند شش هفته، شما هم که به سلامتی شش هفته از نینی دار شدنتون گذشته. قدمش خیر باشه انشالله براتون 😍

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
خواهش میکنم من خودم ۱۳ یا ۱۴ روز بعد نزدیکی داشتم مشکلی هم پیش نیومد.بستگی به بدنت داره یکی بنیه اش ...

من سه روز بعد زایمان کامل سرپا شدم شکر خدا

نه چه ایرادی داشته باشه؟ همه میگند شش هفته، شما هم که به سلامتی شش هفته از نینی دار شدنتون گذشته. قد ...

سلامت باشی عزیزدلم زنده باشی

سزارینتوبرام تعریف کن کجاش دردداشتی؟؟فردامیرم منم😨

من سیزده روزه سز شدم. درد نداره بی حسی ولی شکم و ک فشار میدن بعدش درد میاد و بعدش هم ک بی حسی میره اولش ک میخوای راه بری یکم سخته دردا هم ک با شیاف دیکلوفناک حله

خواهش میکنم من خودم ۱۳ یا ۱۴ روز بعد نزدیکی داشتم مشکلی هم پیش نیومد.بستگی به بدنت داره یکی بنیه اش ...

ببخشید شما سز بودی؟

شهرت،قدرت و ثروت همه پوچ است و فانی   تنها محبت است که جاویدانست و باقی