2777
2789
عنوان

مشهدیای گل لطفا بیاین

53 بازدید | 8 پست

سلام به همه بخصوص مشهدی های عزیز

لطفا اگر لباس فروشی و کلا فروشگاه های ارزون قیمت و منصف توی مشهد سراغ دارین بهم بگین
من بیشتر از 10 ساله مشهد نیومدم 

شعور، واحد اندازه گیری بزرگی انسانهاست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازارهای هفده شهریور معمولا جنساشون قیمت مناسبترن اومدی حرم خیلی محتاج دعام منو دعا کن لطفا 

ممنون عزیزم اگر قابل باشم حتما به یادت هستم و برات دعا میکنم

من هفته پیش مشهد بودم واسه خرید اول رفتیم بازار فردوسی 1 و 2 فقط لباس مردونه هاش و کیفاش خوب و ارزون بود مانتو و اینا چیز قابل قبولی نبود. بعد رفتم زیست خاور اونجا هیچی چشمم نگرفت 😕 فقط زشک و زعفرون خریدیم بعد رفتیم بلوار سجاد خیلی همه چی گرون بود😃 ولی خوشکل بودن خیلی یه مانتو فروشی مانتوهای 500 تومنیشو حراج زده بود خیلی خوب بود شده بودن 190 تومن مانتوهاش عالی بود ❤من چندتا برداشتم بعد یکی گفت برید پاساژ افشار پشت بازار رضا رفتیم اونجا هر چی بازار فردوسی خریده بودیم تو افشار نصف قبمت بود همونا 😢. همون محدوده افشار چندتا پاساژ دیگه هم بود ولی ما دیگه وقتی نداشتیم بریم. همین که ازافشار اومدیم بریم هتل اژانسیه گفت خانم چرا اینجا اومدین خرید خیلی اینجا گرونه میاست برین تیراژه 😕😕 قیمتا همه نصف اینجاست. دیگه اونجا نتونیستیم بریم، ولی در کل اگه دنبال لباسای خاص هستی یه راست برو بلوار سجاد گرون هست ولی خیلی خوشکلن زیاد بلوار بزرگی نبود ولی اگه مانتو فروشیه هنوز تخفیف داشته باشه میارزه به رفتنش

دختر باس حجب و حیا داشته باشه وگرنه پرده که پنجره اتاق منم داره
من هفته پیش مشهد بودم واسه خرید اول رفتیم بازار فردوسی 1 و 2 فقط لباس مردونه هاش و کیفاش خوب و ارزون ...

وای مرسی عزیزم چ خوب که اینارو گفتی همشو یادداشت کردم