2777
2789

بخاطر شیطنت پسرم مربیش بهم گفته بهتره براش مربی خصوصی بگیری یا خودت یمدت همراه پسرت بیا مهد بهش آموزش بده حس مالکیت اینارو واینکه نباید به همه چی دست بزنه شیطنت کنه میخوام بدونم مربی خصوصی واقعا نیازه پسرم 4سالشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفرستش ورزش انرژیش تخلیه بشت

آخه مربی بهم گفت حتما بزارش مهد و براش مربی خصوصی بگیر وگرنه تو پیش دبستانی به مشکل میخوره پذیرشش نمی کنن وگرنه خیلی دلم میخادبفرستمش ورزش

نه اصلا اونجوری بدتر میشه.بچه باید توی اجتماع بودنو یاد بگیره مخصوصا اینکه پسر هم هست

آخه چیکار کنم پس همین مهدی که میبرم گفت یا خودت همراهش بیا یا مربی خصوصی بگیریراش

آخه مربی بهم گفت حتما بزارش مهد و براش مربی خصوصی بگیر وگرنه تو پیش دبستانی به مشکل میخوره پذیرشش نم ...

مربی ش بی خود کرده من پسر م خیلی فضول بود کلاس اول یک ماه بیش‌تر نرفت سال بعد دوباره  فرستادمش اول ورزش بوکس هم میره 

اخه تو پیش  که چیزی جز شعر و نقاشی یادشون نمی دن 

قربان وفای سگ ♥️
آخه چیکار کنم پس همین مهدی که میبرم گفت یا خودت همراهش بیا یا مربی خصوصی بگیریراش

این همه فضول همه با مادر هاش ون مگه می‌رن 

مهدش رو عوض کن وظیفه آش به بچه برسن

قربان وفای سگ ♥️

خودت میتونی خونه باهاش کار کنی ولی اینکه بری مهد باعث وابستگی بیش از حد میشه.خیلی از مهد ها برای کم کردنه کاره خودشون این پیشنهادو میدن.من روانشناس گودک هستم به نظرم این روش خوبی نیس

مربی ش بی خود کرده من پسر م خیلی فضول بود کلاس اول یک ماه بیش‌تر نرفت سال بعد دوباره  فرستادمش ...

چرا یک ماه بیشتر نرفت تو کلاس نمیموند یعنی؟؟خب آخه هرچی باشه بالاخره که باید وارد فضای آموزشی بشه جورایی تو دلمو خالی کرد که گفت بچت شیطونه وا بقیه بچه ها تفکیک کرد که مربی خصوصی بگیر براش

چرا یک ماه بیشتر نرفت تو کلاس نمیموند یعنی؟؟خب آخه هرچی باشه بالاخره که باید وارد فضای آموزشی بشه جو ...

اره از بس فضول بود اصلا گوش نمی داد به درس مهدش رو عوض کن اون مربی حوصله نداره باهاش کار کنه یا بخواد بهش برسه 

درسته ولی اخه ۴ ساله زود بخواد وارد فضای آموزشی بشه 

بزارش کلاس ورزش بزرگ تر میشه تا ۲سال دیگه می‌خواد بره پیش عاقل تر شده 

نزار کسی. این حرف رو به بچت بزنه من حتی به پسرم قرص که دکتر داده بود نمی داد م نا صبح با هاش بازی می‌کرد م الان که کلاس چهارم نوشتمش مدرسه غیر انتفاعی چون فضوله. ورزش هم هر روز میبرمش هر وقت میره حموم کاشی های حموم رو پر از گواش میکنه 

از فضولیش نگم که مدیر رو دیونه کرده

قربان وفای سگ ♥️