2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم الان خیلی زوده برا درد زایمان حتما برو دکتر و شیاف پروژسترون استفاده بکن

خدایا شکرت که بالاخره معحزتو بعد 4سال بهم نشون دادی ممنونتم بخاطر همه چی بالاخره نینی کوچولو اومد تو دلم .لطفا اگه مشیه برای سلامتی نینیم یه صلوات بفرستین ممنون
دلم اصلا درد نمیکنه ها،ولی یه جوریم انگار میخوام پریود بشم

عزیزم چون داری کم کم به زایمان نزدیک میشی،،اینا امادگیه رحم برا زایمانه،،نگران نباش،،،ولی یه سوال،،بچت پسره?

انواع مانتو،،شلوار،،لباس بچگانه،،کفش ،کیف،،پارچه باقیمت باورنکردنی دارم،،شماره تماس09050354128😍بوتیک شیک پوشان اینم لینک کانالم@mantoarzan7

منم ۳۳هفته و۴روزمه بعضی وقتادل درد میگیرم کمر دردم ک همیشه هست

برو خدارو شکرکن لکه بینی نداری

منکه هرروز استرس دارم بخاطر این لکه بینی لعنتی

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
اره

حدس میزدم،،،،اخه اینایی که نینیشون پسره اینطور دردایی دارن😉،،

انواع مانتو،،شلوار،،لباس بچگانه،،کفش ،کیف،،پارچه باقیمت باورنکردنی دارم،،شماره تماس09050354128😍بوتیک شیک پوشان اینم لینک کانالم@mantoarzan7