2777
2789
عنوان

بهم راه حل بديد لطفا

116 بازدید | 17 پست

تو زندگيم به جايى رسيدم كه مطمئنم به جز اينكه يه سوم شخصى راجع به من و زندگى مشتركمون به شوهرم مشاوره بده خوشبخت نميشم

اين در صورتيه كه شوهرم شديدا سر مشاور رفتن گارد داره و امكان نداره پاشو بزاره بياد.

حالا بيايد بهم بگيد به نظرتون چطور ميتونم با نقشه يكى رو سر راهش بزارم كه باهاش مشورت كنه؟

آدمی که مشاوره نیاد یعنی خودخواهه و تک رو

تامام. 

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو خونه بابات بگو تا نری مشاور نمیام

😐😐😐

این چه راه حلی بود!

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
خودت تنها برو مشاوره یکی دو جلسه کم کم علت گاردشو پیدا کن (اکثرا میترسن جلوی مشاور ضعف هاشون مشخص ش ...

شديدا لج افتاده يه مدت ميومد ولى مشاورش خوب نبود ديگه نمياد 

و اينكه براى زندگيش هيچ ارزى قائل نيست

کلا دنبال منم منمه نه زندگی مشترک 

تهدید کردن شاید جواب بده درخواست نه.

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
و اينكه براى زندگيش هيچ ارزى قائل نيست

قطعا اگر کار به جای باریک بکشه کوتاه میان،ولی بدون اینکه بروز بدی که با کسی مشورت کردی ،اون کسی که از فامیل خودش خیلی قبول داره رو بفرست باهاش حرف بزنه،اگه فکر کنه حرف شما نیست شاید بهتر قبول کنه.

خدایا شکرت💖
کلا دنبال منم منمه نه زندگی مشترک  تهدید کردن شاید جواب بده درخواست نه.

نميدونم گفتم يكى بهش زنگ بزنه بگه مشاوره من رفتم پيش و ميخوام ازش جدا شم و اگه خودش رو جمع نكنه اين اتفاق ميفته

شديدا لج افتاده يه مدت ميومد ولى مشاورش خوب نبود ديگه نمياد 

خیلی مهمه مشاور اعتماد مراجع رو جلب کنه.اول بگرد یه مشاور معتمد و کاربلد پیداکن

کم کم بگو اره منم به نظرم اون مشاوره خوب نبود

یکی دیگه پیدا کردم میخوام برم

اصرار هم نکن بهش

ازش تعریف کن بگو حرفاش منو به فکر فرو میبره و گاهی هم بگو حق رو به تو داده

شاید اینحوری نرم شه

موفق باشب

نميدونم گفتم يكى بهش زنگ بزنه بگه مشاوره من رفتم پيش و ميخوام ازش جدا شم و اگه خودش رو جمع نكنه ...

اینطوری لجبازی میشه فقط

باید رودر رو بگی یا میای مشاوره یا بهتره بری دنبال زندگی خودت