2777
2789

سلام دوستان 

کسی با خوردن داروی باء زنان باردار شده؟

دو ماهه استفاده کردم ولی نشد

ب نظرتون برم پیش یک متخصص زنان و زایمان یا ادامه بدم 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه 

خیلی سخته 

مخصوصا نگاه سنگین بقیه

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...

من دیشب مهمونی بودم همه با ترحم بهم میگفتن خدا کنه زودتر توام بچه دار شی درسته دعاشون خیر بود ولی من ددم میگیره از ترحم 

دلم به تو قرص است معبود مهربان من ❤تو رو خدا برای حاجتم یه صلوات بفرستین خدا کنه به هرچی میخواین برسین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=] منو بگو که علنا بهم میگن نازا و دلنو میسوزونن رک‌و روراست بهم گفت تو به من حسادت میکنی بچه دار شدم خ ... [/QUOTE]

دیشب رفتم خونه فامیلمون مریض بود منم به عروسشون گفتم ببخشی نیومدم دیدن بچه ات تاحالا فرصت نشده اونم گفت چه اشکالی داره همه گرفتارن یه هم عروس داره زن خوبیه ولی خیلی ساده س اونم گفت اشکال نداره توام بچه دار بشی اینم نمیاد گله نداره بعدش گفت شوخی میکنم کاش خدا بهت بچه بده از خوشحالی اولین نفر میایم دستش درد نکنه بابت دعاش ولی من دلم برای خودم سوخت

دلم به تو قرص است معبود مهربان من ❤تو رو خدا برای حاجتم یه صلوات بفرستین خدا کنه به هرچی میخواین برسین

۲ ماهه باردار نشدی که نازا حساب نمیشی عزیزم

اولا تا یک سال تلاش برای بارداری و نتیجه نگرفتن کسی نازا حساب نمیشه و دکترا تا یکسال رو طبیعی میدونن

و اگه یکسال گذشته باشه و شما باردار نشده باشی میفرستنت برای درمان

دوما از کجا معلوم که مشکل از همسرتون نباشه خدای نکرده

چرا انقد اعتماد به نفس خودتونو میارید پایین؟؟؟؟؟

سوما حتما برو پیش متخصص زنان و خودتو نبند به این داروهای گیاهی

دکتر برات آزمایش و سونو مینویسه و بر اساس اونا قضاوت میکنه شاید کیستی چیزی یا مشکل هورمونی داشته باشی که دارو و درمون بهت میده

باه زنان که خوبت نمیکنه گلم

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
۲ ماهه باردار نشدی که نازا حساب نمیشی عزیزم اولا تا یک سال تلاش برای بارداری و نتیجه نگرفتن کسی ناز ...

ممنون عزیزم خیر ببینی الهی

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...
من دیشب مهمونی بودم همه با ترحم بهم میگفتن خدا کنه زودتر توام بچه دار شی درسته دعاشون خیر بود ولی من ...

ول کن بابا به حرفاشون توجه نکن و اعتماد به نفس خودتو نیار پایین و بزن تو دهنشون الکی بگو همسرم فعلا نمیخاد یا خودم نمیخام

به همسرتم بگو به هیییییچکس چیزی راجب اینکه بچه دار نمیشید یا داری درمان میکنی نگه حتی به مامانش

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
ممنون عزیزم خیر ببینی الهی

قوربونت

پ چرا تیکر بارداری داری

ول کن بابا به حرفاشون توجه نکن و اعتماد به نفس خودتو نیار پایین و بزن تو دهنشون الکی بگو همسرم فعلا ...

شوهرم میگه خودم نمیخام به همه ولی خب ما ۵ ساله ازدواج کردیم تازه اقدام کردم ۳ ماهه ولی همه فکر میکنن کل ۵ سالو اقدام بودم

من پلی کیستیکم بگین چیکارکنم خوب شم😔😔😔😔

دکتر زنان رفتین بهتون دارو داده؟؟؟

باید وزنتونو کم کنید تا اونجا که میتونید چون خیلی تاثیر داره

و قند و شکر و اینا اصلا مصرف نکنید چون تخمدان پلی کیستیک مقاومت به انسولین میازه و هی چاق میشید و بدتر میشید خدای ناکرده

بعدشم دکتر بر اساس بدن خودتون و بر اساس سونوگرافی و نتیجه آزمایش هورمونیتون بهتون داروی مناسب خودتون رو میده و انشالله باردار میشید بعد چند بار استفاده

خیلیا بودن با همون ماه اول هم حامله شدن

الان دیگه همه میتونن بچه بیارن

شوهرم میگه خودم نمیخام به همه ولی خب ما ۵ ساله ازدواج کردیم تازه اقدام کردم ۳ ماهه ولی همه فکر میکنن ...

گوشتو به این حرفای چرت و پرت نده که فقط خودتو داغون میکنی به اونا چه

دکتر زنان رفتین بهتون دارو داده؟؟؟ باید وزنتونو کم کنید تا اونجا که میتونید چون خیلی تاثیر داره و ...

عزیزم من چن دوره کلومیفن و لتروزل و سینال اف و hmg استفاده کردم امانتیجه ندیدم

الان دارم میرم مرکز ناباروری😔😔

ورزشم میخام پیاده روی شروع کنم

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢
گوشتو به این حرفای چرت و پرت نده که فقط خودتو داغون میکنی به اونا چه

اره واقعا ادم داغون میشه 

راستی خدا نی نی تو سالم بیاره تو بغلت چند وقت اقدام داشتی؟

من فک کنم سه ماه استفاده کردم باه زنان و امادگی رحم رو بار سوم باردار شدم(از 7پری تا موعد پری بعد میخوردم ) ولی  توی 6هفتگی سقط شد .تازه کیست اندومتریوزمو هم کوچیکتر کرده بود خداروشکر. هنوزم ادامش میدم 

عاقااا صلوات میفرستیدبرای سالم