2777
2789
عنوان

گلو درد و خلط پسرم

283 بازدید | 7 پست

دوستان پسرم ۱۶ خرداد میشه دو سالش از پارسال حالت آلرژی پیدا کرد بردم دکتر ی شربت گیاهی داد و با کتوتیفن ،الان دوباره مریض شده همینجوری شده گلوش سنگینه خلط داره سینش خس خس میکنهولی چیزی بیرون نمیاد چکار کنم این خلط ها کنده بشه ،حتی ی بار پارسال بعد مدت ها که اینجوری بود حالش بهم خورد فقط خلط بالا آورد میخام الان زودتر خلطها از بین بره کسی تجربه داره راهنماییم کنه

اتفاقا دختر منم اینجور شده بود از دوهفته پیش منم فکر کردم مریض شده دکتر بهش سرماخوردگی اینا داد ولی بالاخره شوهرم گفت ببریم بیمارستان بردیم طب کودکان امام خمینی ۶ ساعت بستری کردن دستگاه بخورد دادن بهش ۷ بار بعد یکم بهتر شد بهش اسپری اسم میزنن از اون دادن و سیتریزین گفتن الرژی داره دختر منم ۱ سال و ۵ ماهشه گفتن که ابنمک یا کلرسدیم بریزم بینیش با فین گیر بگیرم هروقت که تونستم و اسپره بزنم شب خوابیدنی و مراقب های دیگه ندادن میوه و غذا های الرژی دار حتی قبل حموم کردن کپک های حموم و بشورم خونه رو جارو برقی کشیدنی دخترمو ببرم بیرون  یه نفر جارو برقی بکشه ردزی یه بار جارو برقی بکشیم که خاک نمونه خونه و تشکش تمیز نگه دارم و روی فرش نخوابه پرزای فرشم خیلی حساسن و.........دخترم الرژیش زیاده و گفتن تا سن بلوغ ادامه داره ولی هرسال بهتر میشه میشه ببخشید اگه غلط املایی دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا دختر منم اینجور شده بود از دوهفته پیش منم فکر کردم مریض شده دکتر بهش سرماخوردگی اینا داد ولی ...

ممنون گلم از وقتی که گذاشتی لطف کردی الهی خانوادت و دخترت سلامت باشن