2777
2789
عنوان

حالم اصلن خوب نیس

249 بازدید | 28 پست

تا حالا شده حالت بد باشه ندونی چته 

تا حالا شده بی دلیل گریه کنی 

تا حالا شده دلت بگیره 

از خودت خسته بشی 

حالم خیلی بده نمیدونم چمه نشستم یهو گریه ام میوفته بغض گلمو گرفته حالم خوب نیس 

تا حالا شده حالتو نفهمی و حالت خیلی بد باشه دلت بخواد بمیری و تموم بشی 

همش تو فکر مردنم تو فکر تموم شدن زندگیم یا شایدم تموم کردن زندگیم 

ولی حالمو. دوس دارم با اینکه حالم خرابه ولی حالمودوس دارم انگار نمیخوام از این حال در بیام 

اگه یه روزی خواستی بین من و یه نفر دیگه یکی رو انتخاب کنی هیچوقت منو انتخاب نکن 🤞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینجوریم الان کم اوردم

خسته ام 

حالم خوب نیس 

حالم بده ولی دوسش دارم

اگه یه روزی خواستی بین من و یه نفر دیگه یکی رو انتخاب کنی هیچوقت منو انتخاب نکن 🤞

من بی دلیل حالم بد شد انقدر به همسرم گیر دادم تا دعوامون شد😐

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
اره ادم یک جوریه انگار غم و دوست داره . افتاب بگیر هر روز قرص اهنم مصرف کن اصلا هم تنها نمون

آخه وقتی باشن همه اش حرف میزنن میگن مگه دیونه ای چرا همچین میکنی برو دکتر قرصاتو بخور 

از همه شون بدم میاد 

چي بگم احتمال اعتياد همسر داغونم كرده همين امروزم فهميدم نميدونم چيكا كنم چ برخوردي كنم 

الهی بمیرم برات 

هر دو تون اذیت میشید 

فقط پیشش باش 

تنهاش نذار