2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دلم یه دختر میخواد ارزومه داشته باشم 

از کجا مطمئنی دومی دختر میشه...حداقل بزار یکی دوسال دیگه ببین اوضاع چطور میشه...ولی ب نظرم نکن..الان بچت از آبو گل دراومده...خودتو شوهرتو پسرت عشق کنید...برید سفر...اونور آب...حوصله داری دوباره خودتو درگیر حاملگیو شیر دهیو..بیخوابیو...خرابکاریو..دوباره از شیر گرفتنو از پوشک گرفتنو...اتاقشو جدا کردنو هوووووو الاآخر کنی

در من انگار کسی در پی انکار من است...

منم یه پسر 6 ساله دارم نمیدونم بیارم یا نه. ..اخه اوضاع رو نمیشه اصلا پیش بینی کرد شوهرم هم عین خودم مردد هست کاش مخالف بود حداقل از این تردید در می اومدم

شروع رژیم ۱۹دی .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۶۲ .....وزن کنونی ۶۷...میخوام تا 

همه اونا رو به جون میخرم از اونم مطمئن نیستم دختر بشه 

ب جون میخری ب چ قیمتی...اصلا هیچ کاری با این دردسرا ندارم...خداییش چرا هیکلت بهم بخوره..پوست شکمت شل شه..خط بیوفته..تیره شه...ب چ قیمتی...واسه ی دوس داشتن...پس اون وسط شوهرت چی...نمیبینی اکثر خیانتای آقایون تو حاملگی و شیر دهیه زناس...

در من انگار کسی در پی انکار من است...