بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم همین درد رو دارم میگن سردی جات رو حذف کنین گرمی جات بخورین منم طبع خودم هم گرم هس یه عالمه جوش زدم 😭😭😭
الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
سردیجات اصلا نخور کشمش خرما عسل رازیانه و ورزش ورزش ورزش واضافه وزن اگ داری کم کن من دیر پ میشدم راز ...
هر ماه پریود میشم یک سال نشده که ازدواج کردم و سه ماهی میشه متوجه شدم تنبلی تخمدان دارم که متاسفانه شدیده...عرق رازیانه رو اگه بخورم بعد از پریودی باشه؟
من خودم همینجوری باردار شدم . ببین از روز اول پریودیت به مقدار زیاد بریز رو کاچی یا خالی خای یا با عسل بخور تا سه روز رحمتو پاک میکنه تخمدونارو فعال میکنه یه تخمک قوی آزاد میشه.
خدایا منم دلم میخواد مامان شم!!! خسته شدم از تنهایی از این همه بغض از خبر حاملگیه دیگرانو شنیدن و یواشکی اشک ریختن نمیشه دلت برام بسوزه؟؟به ما هم بچه بدی؟!بخدا اگه بدی کتکش نمیزنم باهاش مهربونم قدرشو میدونم بهش میگم تو رو خدا بمن داده بعده۴سال!بهش میگم معجزه کوچولوی خدااا...تا این موضوع رو نوشتم بغضم ترکید...لطفا دعام کنین