2777
2789

اینقدر دلم گرفته شدید گرونی هم که اوضاع همه چی بدتر کرده فکرش میکنم همه روزم مثل همه کااش خدا نگاهی بندازه 

برام  دعا کنید خیلی محتاج دعا شما عزیزان هستم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی دلم گرفته صبح تا شب تو خونه ام نه فامیلی اشنایی دوستی .. تنهای تنها شوهرم با کار مخالفه واق ...

منم تنهام...شوهرم نمیزاره کار کنم و دوست نداره خیلی رفت و آمد کنم...از صبح تا شب تو خونه تنهام

کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵
منم خیلی دلم گرفته صبح تا شب تو خونه ام نه فامیلی اشنایی دوستی .. تنهای تنها شوهرم با کار مخالفه واق ...

ن بابا

منم بی نهایت دلم گرفته میگم خدایا کاش زودتر زایمان کنم کاش وضع مالیمون اینقدر بد نبود ک مجبور بشم خو ...

عزیزم ان شاءالله درست بشه

منم تنهام...شوهرم نمیزاره کار کنم و دوست نداره خیلی رفت و آمد کنم...از صبح تا شب تو خونه تنهام

چ سخت