2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2690509/توسلی-که-همیشه-موجب-حاجت-روایی-من-شده?postId=87851364

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

سوره توحید+تنزیل العزیز الرحیم لِتُنظِرَ قومً ما اُنظر آبائَهوم فهم غافلون نمدونم درسته یا نه ولی تلفظش همینه خیلی کوتاه و هرمو حاجتت اومد تو دلت بگو منکه چند تا از حاجتام روا شد

الهی و ربی من لی غیرک    خدای من و پروردگار من من جز تو که را دارم؟؟             👦👰👶
سوره توحید+تنزیل العزیز الرحیم لِتُنظِرَ قومً ما اُنظر آبائَهوم فهم غافلون نمدونم درسته یا نه ولی تل ...

گلم میشه بگین چه حاجت های گرفتید؟

💝 میشودبامحبت و شجاعت دروازه های زندگی برویت باز💝😍دعاهای معجزه😍لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم اللهم  ایاک نعبد و ایاک نستعین💝
گلم میشه بگین چه حاجت های گرفتید؟

من هر مشکلی یا هر حاجتی میومد تو دلم میخوندمش چند بار بیشتری ها حل ر رفع شده

الهی و ربی من لی غیرک    خدای من و پروردگار من من جز تو که را دارم؟؟             👦👰👶
چندبار بايد بخونيم؟

هرچقد خوندی چون آسونه زود ملکه ذهنت میشع و فقط برا حاجت نیس برای وقتایی ک مشکل داری هم هست