آیا علامت v یا y فقط داخل چشمهای خانم باردار هست؟؟؟ یا افراد عادی هم این علامت رو دارن داخل چشمشون
انســـــــــانهاى بــــــزرگ ،دو دل دارنــــــــد ؛دلـــــى که درد مى کشـــــــــــد و پنهـــــــــــــــان است و دلـــــــــــــــى که میخندد و آشکـــــــــــــــار است.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
😂😂😂😂مادرشوهر من بدو بدو وقتی فهمید من باردارم اومد تو چشمم رو نگاه کرد و گفت این 100 در 100 نینیش پسره. ولی بیچاره خورد تو ذوقش و نینیم شد دختر. بیخیال، رگای داخل چشم که حرکت نمیکنن که بخواد شکل v یا y درست کنه. اینا همش حرفه و خرافاته
😂😂😂😂مادرشوهر من بدو بدو وقتی فهمید من باردارم اومد تو چشمم رو نگاه کرد و گفت این 100 در 100 نینی ...
😂نه من منظورم ب تعیین جنسیت نیست منظورم اینه کسی ک باردار نیست این علامت رو داخل چشمش داره یا نه
انســـــــــانهاى بــــــزرگ ،دو دل دارنــــــــد ؛دلـــــى که درد مى کشـــــــــــد و پنهـــــــــــــــان است و دلـــــــــــــــى که میخندد و آشکـــــــــــــــار است.
دنبال این جواب بودم😊چون همه جا میگفتن زن باردار داخل کدوم چشمش باشه بچه چی هست گفتم شاید فقط داخل بارداری این علامت شکل میگیره