2777
2789
عنوان

راهنمایی درباره تربیت کودک

100 بازدید | 15 پست

پسرم میگیره همه بچه ها رو میزنه هرجا میرم با آبروریزی و خجالت برمی گردم

بهش میگم نباید بچه ها رو بزنی میگه نمی‌زنم موهاشو میکشم گازش میگیرم

(دوساله ست)

اگه با نظر من مخالفی لطفا توهین نکن   اگه هم ارث باباتو ازم میخوای شماره حساب بده برات کارت به کارت کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه برا چی باید بزنه ؟

کارهای خطرناکم میکنه تو خونه 

پسر خاله من اینجوری بود خالم میبره دکتر یکم بهتر شده مارو میدید همش میزد تو سرمون 🤕یا با لگد تو کمرمون شوهرمنم یه بار خواب بود رفت بالگد زد تو شکمش بیچاره تا چن روز شکمش درد میکرد😐

مُردم از خوشی😐

نباید بزاری بزنه

موقعی که میخواد بزنه دستش را بگیر و بگو زدن بده .. مامان دردش میاد.. ناراحت میشه..

بعدم بغلش کن و یه چیزی بهش بده تا حواسش پرت بشه

ولی هر طور شده از نذار بزنه.. با زبون بچگونه 

یه مدت جایی نبرش تا ترک کنه کارشو

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!

دیشب تو یه مهمونی با نوه خالم دعواشون شد آن چنان موهای بچه رو کشید که من خجالت می‌کشیدم به مامانش نگاه کنم

اگه با نظر من مخالفی لطفا توهین نکن   اگه هم ارث باباتو ازم میخوای شماره حساب بده برات کارت به کارت کنم
دیشب تو یه مهمونی با نوه خالم دعواشون شد آن چنان موهای بچه رو کشید که من خجالت می‌کشیدم به مامانش نگ ...

شما که بچه تون اینطوریه توی مهمونی باید خیلی حواست بهش باشه و حتی بغلش بگیری ولی آسیبی به بچه های مردم نرسه...

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!

اصلا با این بچه تقریبا جایی نمی‌رم مهمونی ها رو یکی در میان میرم