2777
2789
منم چند روز پیش از تابستانه استفاده کردم البته برای درمان سرماخوردگی همون روز اول گلو دردم رفع شد

هر ده روز یبار هم بخور برای پیشگیری ، دیگه سرما نمیخوری ان شا الله 

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊

عالی عالی عالی...... من برای معده و افسردگی نتیجه گرفتم

مهربونا دعاکنین قبل از عید1400 ماشین مورد علاقمو بخرم دعای شماها اثر داره...   میشه واسه حاجت روایی م صلوات بفرستین...... دعاتون میکنم                                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=88806866]اگر میخوای از مواد گیاهی استفاده کنی بروپیش متخصص طب سنتی که یه عالمه درس خونده ودرست حسابی اطلاعات ...[/QUOTE

عزیزم مگه اصلا دیدی کسی نتیجه نگرفته؟؟ 

و تمام داراییم ،،"خداییست ک دغدغه ی از دست دادنش رو ندارم !"
طب اسلامی نداریم. مجموع طب سنتی و یک سری از توصیه های ائمه رو قاطی کردن و شده طب اسلامی. اصلا تا ۲۰ ...

چطور از گرسنگی مرده بودن؟ الان هم نصف مردم دنیا از مریضی های جور واجور میمیرن ، مثلا قبلا مردم اصلا سرطان رو نمیفهمیدن چیه الان دور از جون تو هر خانواده ای یه نفر حداقل باهاش درگیره 

عالی عالی عالی...... من برای معده و افسردگی نتیجه گرفتم

چه عالی، مادر شوهر منم داروهای افسردگی طب اسلامی رو مصرف میکنه شما چه داروهایی مصرف میکردین؟؟ 

و تمام داراییم ،،"خداییست ک دغدغه ی از دست دادنش رو ندارم !"
اگر میخوای از مواد گیاهی استفاده کنی بروپیش متخصص طب سنتی که یه عالمه درس خونده ودرست حسابی اطلاعات ...

به هیچ عنوان.من شنیدم حتی از کسایی که ندارن پول نمیگیرن.پس اصلا دروغ نمیگن واسه کاسبی

چطور از گرسنگی مرده بودن؟ الان هم نصف مردم دنیا از مرضی های جور واجور میمیرن ، مثلا قبلا مردم ...

عزیزم نمیخوام بحث کنم. من به عنوان یه متخصص صنایع غذایی گفتم. ظرفیت زمین برای تامین غذای همه افراد دنیا کافی نیست. اگه تراریخته ها نبودن، خیلی از محصولات کشاورزی قبل از اینکه برداشت بشه و به دست ما برسه، از بین رفته بودن.

در مورد سرطان و سایر بیماریها هم، طبق اطلاعات خودم نظرم اینه که آلودگی هوا و به خصوص کودهای شیمیایی، سموم و فلزات سنگین نقش وحشتناکی در افزایشش داشتن... و نقش تراریخته ها (که هنوز هم جای ابهام داره) خیلی کمتره.

در هر صورت هر کس مختاره برای خودش تصمیم بگیره.

امیدوارم همیشه تنتون سالم باشه و نیاز به هیچ درمانی نداشته باشید

یا علی

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

برای داروهای طب اسلامی از ادم مطمین بخرین ، اونموقع میفهمین اصلا کاسبی نیست! حتی اقای تبریزیان ویزیت گرفتن شاگرداشون رو ممنوع کرده ، داروهاشون خیلی ارزونن از جای مطمئن بخرین.

مثلا همین داروی زمستانه رو من دخترم چندماه خوردیم هنوزم یکمش مونده ، پنج تومن خریدمش!

واقعا با قیمت داروهای شیمیایی و ویزیت دکترا یکیه؟!

عزیزم نمیخوام بحث کنم. من به عنوان یه متخصص صنایع غذایی گفتم. ظرفیت زمین برای تامین غذای همه افراد د ...

درسته عزیزم منم بحث نکردم ،هر کدوم نظری داریم به هرحال