2777
2789

سلام.من تو هفته ی نوزدهم بارداری ام از دیروز تا الان تقریبا میشه گفت پنجاه درصد اوقات زیر دلم سمت راست اندازه ی یه مشت درد میکنه جوری ک به سختی پهلو به پهلو میشم یا معذرت میخوام رو دستشویی نمیتونم بشینم از درد.مخصوصا موقع دفع دردش بیشتر میشه.از صبح تا الانم ک دردش یه سره شده به پهلومم میزنه.کسی تجربه مشابه داشته یا میدونه علت چیه؟

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)

برو دکتر ولی احتمالا چیز خاصی نباشه

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

من دیروز یبوست شدم این حالت برام پیش اومد اما با استراحت خداروشکر بهتر شدم فقط کمرم یه کم درد داره

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیروز یبوست شدم این حالت برام پیش اومد اما با استراحت خداروشکر بهتر شدم فقط کمرم یه کم درد داره

منم دیروز صبح بعد ازینکه رفتم دستشویی بهتر شدم اما الان دستشوییم رفتم تاثیر نداشت😣

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)
بری پیش دکترت ضرری نداره.خیالت راحت میشه که مشکلی نداری

بله عزیزم ولی دکترم ساعت دو میاد تا اون موقع گفتم نظرات بقیه رو بدونم

منم دیروز صبح بعد ازینکه رفتم دستشویی بهتر شدم اما الان دستشوییم رفتم تاثیر نداشت😣

همین دیگه بخاطر این یبوست هاست و این فشاری که به رحم میاد.دستشویی فرنگی میری دیگه؟دستشویی ایرانی رو برا خودت ممنوع کن تا اخر بارداریت.به رحمت داره فشار میاد.

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
همین دیگه بخاطر این یبوست هاست و این فشاری که به رحم میاد.دستشویی فرنگی میری دیگه؟دستشویی ایرانی رو ...

متاسفانه دسشویی ایرانی استفاده میکنم امروز میرم فرنگی میگیرم

متاسفانه دسشویی ایرانی استفاده میکنم امروز میرم فرنگی میگیرم

واااای خب دلیلش همینه دیگه عزیزمن. منم مثل شما دلیر بودم و از دستشوئی ایرانی استفاده میکردم عین خیالم نبود تا به لکه بینی دچار شدم.این علائم شما داره به لکه بینی نزدیک میشه ها.زود فرنگی بگیر.از این پلاستیکی های موقت.رااحت میشی.دیگه هم این دردها نمیاد سراغت ان شاءالله.

واااای خب دلیلش همینه دیگه عزیزمن. منم مثل شما دلیر بودم و از دستشوئی ایرانی استفاده میکردم عین خیال ...

وای عزیزم ممنون از راهنماییت چشم حتما میگیرم