2777
2789
عنوان

ارثیه پدری لطفا کمکم کنید

1073 بازدید | 15 پست

سلام اگه کسی میدونه کمکم کنه قضیه از این قراره که پدرمون وقتی درقید حیاط بود حدودا 5 سال پیش یه زمینی داشت که به برادرم وکالت داد که ازطرف  پدرم بیفته دنبال کارایه زمین برای ساختوساز یه ساختمون 4 طبقه واونو وقتی ساخته شد نفری یه واحد  داد به برادرام الان که پدرم فوت شدن مامیگیم شما سهمتونو گرفتین و از خونه پدری هم که سه واحده یه واحدی که مادرمون توش زندگی میکرد مال خواهرا دو واحده دیگه باز هم مال برادرا قبول نمیکنن میگن شماها سهمتون  نصف واحد میشه درصورتی که اینا قبلا یه واحد هم وقتی پدرم درقید حیاط بودن گرفتن درضمن خونه هاسند ندارن و صلح قطعی هستن میشه کمکم کنید چون واقعا پول گرفتن وکیل رو ندارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون که پدرتون داده سهم الارث نبوده

دلش خواسته بده

الانم در رابطه با ارث قانونا برادرات درست میگن حق دارن

شما باید اول از پدر مرحومتون و بعد از جامعه دلگیر شید چون بذادرات فقط حق قانونیشون میگیرن

اگه پدرتون راضی بودن اینطور تقسیم شه خودشون قبل فوت بنام شما میزدن

از چیزی که صلح کرده به شما نمیرسه. از باقی اموال اول مهریه مادر بلد سهم همه بچه ها و مادر

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

تا زمانی زنده بوده هر چی داده خودش داده به شما ربطی نداره مرحوم میدونه خودش ببین اگه با هم صلح ندارین بزارین تو مزایده مام درگیره ارتیم گزاشتیم تو مزایده دیگه حالا یکی میخواد بگه  تو کم بردار تو زیاد یه big like گذاشتم کف دستاشون  

فقط اونجا زندگی میکنید برادرتونم اونجاس

Life is money 
ببخشید مزایده چه جوریه چطوری میشه

اول چون سند تدارین برو دادگاه گواهی فوت بابا شناسنامه خودت اگه میتونی استشادیه بگیر تقاضای انحار وراثت کن فقط بی سرو صدا انجام بده دادگاه قیمت میزاره فروش رفت پولاتونو از دادگاه بگیرین

Life is money