2777
2789
سرم چى ميزدى تاثير داشت؟ من دانشجوام هستم😅😅😅اون روزا قشنگ نابودم. من همش فكر ميكردم الكيه وبارد ...

اوج ویار 6تا11هفته هس

سرم رینگر میزد تاثیرش فقط این بود که ویارم بهتر شه ولی اشتهام که خوب نمیشد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چه تجربه ای 😔 هفته نه م  ولی سنو گفت شش هستم  خونریزی هم دارم...تموم نمیشه راحت شم ده ...

ينى چى؟؟اولين سونو ك رفتى گفت هفته شيش؟

خب شايد خودت اشتباه حساب كردى

🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوج ویار 6تا11هفته هس سرم رینگر میزد تاثیرش فقط این بود که ویارم بهتر شه ولی اشتهام که خوب نمیشد

ينى سه هفته ديگه😢😢😢جنسيتشو فهميدى حست بهش بيشتر شد نه؟

🦋
چه تجربه ای 😔 هفته نه م  ولی سنو گفت شش هستم  خونریزی هم دارم...تموم نمیشه راحت شم ده ...

عزیزدلم حتما برو دکتر منم سر قبلی همینجوری شد نه هفته بودم لک دیدم ولی جنین تو چهار بود رشد نداشت و سقط شد اگه سقط شه بهتره چون مشکل کروموزومی داره پس اصرار نکن ب خپاست خدا ک با شیاف نگهداری اینجوری فرصتای بعدیتم از دست میدی خودتم اذیت میشی 

من ولی بدون فاصله (ینی حتی بدون اینکه بعد سقط پری شم)باردار شدم خداروشکر دخترمم انقد وروجکه ک نگو الانم داره مث چی لگد میزنه

پس زودتر برو دکتر و سونو ک اگه داره سقط میشه زودتر تموم شه بره ناراحتم نباش 

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
سيرابى خوبه واقعا؟خيلى سنگين نيست؟

نه بابا من که اصلا نخورده بودم حالم بهم میخورد از بوش ولی خوردم فرداش خوب شد حالت تهوع داشتم.تازه منبع ویتامین b هستش

انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍
اى جانم😍😍😍😍چقدر قوى بودى.

اره واقعا فقط همون موقع سقط گریه کردم جلو شوهرم اونم هم درد داشتم هم خب ناراحت ولی بعدش گفتم خب این مشکل داشته اصن چرا باید بمونه و خداروشکر کردم بابت حکمتش ولی تموم ک شد خدا ی فسقلی داده ک دکترم از کاراش خندش میگیره و‌خداروشکر هیچ مشکلی نداشتم تا ب حال تو بارداریم 

برا همینه ک میگم ناراحت نکنه خودشو اون بالایی کارخودشو خوب خوب بلده😊😍

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
اره واقعا فقط همون موقع سقط گریه کردم جلو شوهرم اونم هم درد داشتم هم خب ناراحت ولی بعدش گفتم خب این ...

اى جانم😍😍😍دخترا خييييلى نازن.ازون اولش دوست داشتنين❤️❤️من انقدررر دوست دارم زود برم بفهمم نى نى چيه.

🦋
اى جانم😍😍😍دخترا خييييلى نازن.ازون اولش دوست داشتنين❤️❤️من انقدررر دوست دارم زود برم بفهمم نى نى چ ...

اره جفتشون خوبن و‌برای هرخونه وجودشون لازمه ولی منم خیلی ذوق کردم بچه اولم دختره شوهرمم ک نگم دیگه 😂😂😂

عجله نکن میفهمی انقد زود میگذره اگه سخت نگیری چیزیو ب خودت 

منو همه گفتن پسره همه ها پلی حس خودم از اول گفت دختره و همونم شد معمولا حس خود ادم درست تره 

پونزده هفته دگ واضحه