2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ان شاالله ض

ولی اگر آزمایش ندادی بابت تیرویید یه چکاپ بشو حتما

وویتامین دی

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
مکمل نخوردم قبلش  مشکلی پیش نمیاد؟

اگه دارویی چیزی نخوردی به امید خدا مثبته عزیزم. مبارک باشه

مکمل و دارو از هر نوعی و هر نوع مواد شیمیایی کلا ممنوع

سه ماهه اول فوق العاده حساسه

حتی جگر هم نخور

قبلش نخوردی مشکلی نیست عزیزم

فقط شبی یک فولیک اسید بخور حتما

بعضیا تو بارداری تیروییدشون کم کار میشه تحت کنترل باش

ویتامین دیتم بد نیست بازم

خانما که میخونید این تاپیکو بدونید کمبود ویتامین د در مرد و زن باعث ناباروری و سقط و اوتیسم میشه

زوجهایی سالیانی درمان کردن بی مسکل بودن ولی ویتامین د مرد رو مثلا چک نکردن

کمبود ویتامین د ناباروری در صورت بارداری سقط در صورت زایمان اوتیسم میاره

خیلیا سقط بی دلیل دارن دلیلش کمبود ویتامین د هست

استارتر شما ویتامین دتون پایین نیست

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒

آب هویجم زیادیش بده

کاهو شوید عسل اویشن زعفرون فعلا همشون لدن برای شما و باعث سقط میشه

بعضیا تو بارداری تیروییدشون کم کار میشه تحت کنترل باش ویتامین دیتم بد نیست بازم خانما که میخونید ا ...

عزیزم سه ماهه اول بارداری و حتی مدتی قبل از بارداری مصرف مکمل ویتامین دی خطرناکه و ممکنه باعث بارداری پوچ بشه

بعد از سه ماهه اول پزشک آزمایشی مینویسه که در صورت نیاز کلسیم و ویتامین دی تجویز میکنه. البته معمولا از ماه چهارم واسه همه تجویز میشه و مشکلی نداره اما سه ماهه اول مطلقا ممنوعه. من در این مورد اطلاع دقیق دارم

عزیزم سه ماهه اول بارداری و حتی مدتی قبل از بارداری مصرف مکمل ویتامین دی خطرناکه و ممکنه باعث باردار ...

بله عزیزم میدونم

منظورم این بود چک کنن اگر پایینه دکتر براشون تصمیم بگیره