2777
2789
عنوان

بیاین اینجا پوست شفاف و صافهاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2278 بازدید | 52 پست

یه خانومیم بود مامانم میگفت صورتش پر لز جوش بوده تو این دو هفته که مامانم میرفت میومد کلا صاف صاف شده بود من دیدمش

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
آره والا اونجا تعریف میکردن مریضایی که اونجا بودن مامان خودم ۸ جلسه رفته الان کلی خوب شده کلا همش ب ...

شکر خدا . کاش واقعا یکی پیدا بشه کار بلد باشه خسته شدیم از بس همه جوره مریضی کشیدیم من تبریزی ام اگه امکانش هست شماره یا ایدی دکترتون رو بگین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم اگه بتونی کمکم کنی ممنونت میشم من صورتم جوش نمیزنه نقریبا صافه اما مشکلم جوشای روی کتف و کمرمه ...

شاید شما هم کبدتون چرب باشه.اگه وزنتون زیاده و شکم و پهلو دارید یا زود خسته می شید نشانه کبد چربه.دکتر داخلی برید تا آزمایش بنویسه.

شکر خدا . کاش واقعا یکی پیدا بشه کار بلد باشه خسته شدیم از بس همه جوره مریضی کشیدیم من تبریزی ام اگه ...

پس خیلی دور نیستی از همجا میان از خوزستان اومده بودن‌امروز بچه ی اوتیسمی آورده بودن میگفت خیلی بهتر شد

ارومیه هست کانال و اینا نداره آدرس و شماره تلفن ولی اکه بخوای بدم بهت

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
شاید شما هم کبدتون چرب باشه.اگه وزنتون زیاده و شکم و پهلو دارید یا زود خسته می شید نشانه کبد چربه.دک ...

یکم اضافه وزن در حد پنج شش کیلو دارم اما شکم ندارم... 

ولی شایدم کبد چرب باشه

باید ازماش بدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💖😍😘
مو پرپشت و صورت خوب شده اروزی من

آره واقعا

منم میخوام برم 

جاریمم برا لاغری موضعی میره ببینم جواب میگیره منم برم

اره لطف میکنی 

ارومیه بلوار امام علی پل قویون به طرف فلکه امام علی روبروی دکل مخابراتی اول کوچه ترنم ساختمان نیمه کاره طبقه زیر زمین دوشنبه ۵ الی ۸ سه شنبه ۵الی۸

این آدرسشه 

استارتر باید حضوری بری تلفنی وقت‌نمیدن 

شمارش الان در دسترسم نیست لازمم نداری شماره اصلاعاتش همراه با آدرس فرستادم که کی هست و نیست