2777
2789
عنوان

اونی که بچه میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا ک باردار میشی عشقم. چند وقت اقدامی؟

من 2سال اقدام بعد باردارشدم 6ماه زایمان زودرس داشتم و بچم فوت کرد 2 روز تو شیشه موندن اما داغون شدم بخدا

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏
اره ولی چ کنیم دست خداس

خوشبحالت من بعد هفت سال هنوز شوهرم رضایت نمیده ب بچه یبار نرم میشه بخاطر اصرار من دوباره وا میده😭ایشالا ب حق ماه رمضان هرکی دلش بچه میخاد ب زودی زود دامنش سبز بشه و بچه سالم بدنیا بیاره

من به کسایی احترام میزارم که لیاقتشو دارن، نه کسایی که انتظارشو دارن😊
ببين اگه بگي ميشه واقعني ميشه  فقط استرس نداشته باش  چون استرس مانع بارداريه

باشه یه خواهش کوچولو ازت دارم الان واسم دعای صاحب زمان ص واسم بگو بگو انشاالله این ماه باردارباشه مرسی  

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏
خوشبحالت من بعد هفت سال هنوز شوهرم رضایت نمیده ب بچه یبار نرم میشه بخاطر اصرار من دوباره وا میده😭ای ...

انشاالله انشاالله دامنم سبز شه خواهر شوهرم قبول نمیکنه ولی دیده ناراحت میشم و دارم داغون میشم قبول کرد دعام کن خواهش

حتما  ولي دعاشو بلد نيستم به جاش ايت الكرسي مي خونم  خوبع

مرسی ممنون دعای صاحب زمان چیزی نیست اخه اللهم کل ولیکله الحوجته ابنه الحسن همونی که سرصف مدرسه میخونید همونه

انشاالله انشاالله دامنم سبز شه خواهر شوهرم قبول نمیکنه ولی دیده ناراحت میشم و دارم داغون میشم قبول ک ...

نگران نباش عزیزم انشالله باردار میشی من دو روز دیگ موعدمه از الان دل تو دلم نیس

باشه عزيزم  منتظر تاپيك باردار شدنتون هستما  ان شاالله يه روزي تاپيك بزنيد كدوم سيسمونيو ...

مرسی گلم انشالله