2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فعلا که زوده بنظرم چسبندگی داشتی یا کلا بسته بودن؟؟

یکیش بسته بود یکیش چسبندگی داشت ک گفتن اگه باز نشد برش میدارن ک خداروشکر بازشد

دوست عزیزم واسه بارداریم یه صلوات میفرستی 😍😍
خداروشکر عزیزم انشاالله بارداریت برا منم دعا کن باز بشه خیلی نگرانم

ان شالله ک باز میشه و زودم باردار میشی دعا کن واسم دارم فردا میرم دارو بگیرم واسه ای یو ای 

ان شالله ک باز میشه و زودم باردار میشی دعا کن واسم دارم فردا میرم دارو بگیرم واسه ای یو ای 

عزیزم انشاالله که ب حق ماه عزیزی که پیش رو داریم هردومون نتیجه بگیریم چرا آی یو آی زود نیست بنظرت ؟؟

عزیزم انشاالله که ب حق ماه عزیزی که پیش رو داریم هردومون نتیجه بگیریم چرا آی یو آی زود نیست بن ...

نه  قرار بود اسفند برم  ک گذاشتم واسه الان ۴سال شد دیگه خسته شدم از بس انتظار کشیدم ان شالله خدا بخواد و منم مادربشم 

نه  قرار بود اسفند برم  ک گذاشتم واسه الان ۴سال شد دیگه خسته شدم از بس انتظار کشیدم ان شال ...

انشاالله که به زودی زود مامان میشی و نی نی کوچولو میاد تو دلت عزیزم