ترو خدا فقط بگید من چیکار کنم؟ دارم دیونه میشم. یک هفتست سرما خورده اعتصاب کرده. یعنی اعتصاب که میگم یعنی هیچیاااا. حاضرم حتی تنقلاب بخوره. چیکار کنم؟ برسین به دادم😭😭😭
دخترمان یک هفته بود مریض شده بود استفراغ می کرد هیچی نمی خورد هرچی می خورد بلا فاصله میآورد بالا خیلی لاغر شده بود بعد یک هفته آروم آروم بهتر شد خداروشکر مریضی دختر ت خوب شده
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خوب میشه. خیلی از بچه ها موقع مریضی کاملا اشتهاشون را از دست میدن مثل بچه های خودم. مهم اینه که مایعات به مقدار کافی بخورند مثلا شربت، آب، شیر. نخوردن غذا برای یک هفته مشکلی ایجاد نمی کنه برای سلامتی بچه.
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
آخه بچه غذا نخورده رشد نمیکنه منم می ترسیدم اشتها آور بدم الان ۴ سالشه تموم شده ۱۳ کیلو وزن ۹۸ ...
بعضی میوه ها مثل سیب گیوی و پرتقال اشها اورن این شربتا باعث بلوغ زودرس میشه چه دختر چه پسر تو دختر تو دوران بلوغ بر اساس ژنتیک پدر و مادر قد میگیرن تغذیه شاید چند درصد کم باعث افزایش قد بشه