2777
2789
عنوان

دختر ۴سالم یک هفتس غذا نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 39 پست

چجوری یه هفته نخورده زنده ست؟

دختر من ۳ روز نخورد بردیمش بیمارستان براش نوشت کما 

۱۱ تا سرم زد تا چشماشو باز کرد 

حتی اب هم نمیخورد که توش قند بریزم آب قند خورده باشه 

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد *** زندگی درد بزرگیست که درمان دارد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم شکمشو با اشتها اور پر نکن باید دلیل بی اشتهایی معلوم شه تو رو خدا این اشتها اورارو مصرف نکنین ...

آخه بچه غذا نخورده رشد نمیکنه منم می ترسیدم اشتها آور بدم الان ۴ سالشه تموم شده ۱۳ کیلو  وزن ۹۸ قد حالا میگم کاش میدادم بهش

چجوری یه هفته نخورده زنده ست؟ دختر من ۳ روز نخورد بردیمش بیمارستان براش نوشت کما  ۱۱ تا سرم ز ...

دکتر من آب میخوره. چندتا دونه پاستیل. به زور دوتا قاشق سوپ. ولی امروز سوپم حتی نخورد

خدای مهربونم هرلحظه هزار بار شکرت❤🙏

خوب میشه. خیلی از بچه ها موقع مریضی کاملا اشتهاشون را از دست میدن مثل بچه های خودم. مهم اینه که مایعات به مقدار کافی بخورند مثلا شربت، آب، شیر. نخوردن غذا برای یک هفته مشکلی ایجاد نمی کنه برای سلامتی بچه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
دخترمان یک هفته بود مریض شده بود استفراغ می کرد هیچی نمی خورد هرچی می خورد بلا فاصله میآورد بالا خیل ...

الان یعنی دخترتون به وزن قبلیش برگشته و غذا خوردنش خوب شده؟ چقدر بعدش خوب شد؟

دکتر من آب میخوره. چندتا دونه پاستیل. به زور دوتا قاشق سوپ. ولی امروز سوپم حتی نخورد

از مریضی بیاد بیرون بهتر میشه 

اشتها آور بده فقط فقط ایرانی اگه تالاسمی نداره آهن دارشو بگیر بهش بده

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد *** زندگی درد بزرگیست که درمان دارد
آخه بچه غذا نخورده رشد نمیکنه منم می ترسیدم اشتها آور بدم الان ۴ سالشه تموم شده ۱۳ کیلو  وزن ۹۸ ...

بعضی میوه ها مثل سیب گیوی و پرتقال اشها اورن این شربتا باعث بلوغ زودرس میشه چه دختر چه پسر تو دختر تو دوران بلوغ بر اساس ژنتیک پدر و مادر قد میگیرن تغذیه شاید چند درصد کم باعث افزایش قد بشه

از مریضی بیاد بیرون بهتر میشه  اشتها آور بده فقط فقط ایرانی اگه تالاسمی نداره آهن دارشو بگیر ب ...

باشه عزیزم. دعا کن . دارم دیونه میشم. خیلی ضعیف شده