2777
2789
عنوان

مهمونی جاری...

625 بازدید | 33 پست

من و جاریم سر یه سری مسائل رابطمون خیلی کم و رسمی شد و کدورت پیش اومد این هر سال ملودی میگیره و من میرم بعد کدورت وقتی میرفتم خونش دیگه محل نمیذاشت مثلا اگه خونه کس دیگه محل نمیذاشت اصلا واسم مهم نبود ولی خونه خودش چون دعوت میکرد و محل نمیداد خیلی عصبی میشدم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توهم محل نزار

ولی برو

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

خلاصه مثلا ۱ سال با مادرم رفتیم که به جفتمون محل نذاشت و بعد اون دیگه مامانم گفت من نمیام و بهونه جور میکرد

منم ۲ سال تنها رفتم

مثلا هر کی میومد این پامیشد میرفت دم در خوشامد میگفت

من که در میزدم اصلا دم در نمیومد من میرفتم تو سلام میکردم

یه بار رفتم تو آشپزخونه سلام دادم روشو برگردوند دوباره سلام دادم باز رفت اونور دیگه آخر خواهرشوهرم گفت ببین نسیم داره سلام میده حالا مثلا من اونجا مهمان بودم

اصلا  تو اون کدورت من مقصر کامل فرضا ولی وقتی تو زنگ میزنی دعوت میکنی چرا سگ محل میکنی؟ در هر ...

حتما مادرشوهرت یا شوهرش میگه باید دعوتت کنن.

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه