2777
2789
عنوان

قهوه ی ترک رو چجوری درست کنم؟

124 بازدید | 7 پست

خانوما میخوام قهوه ی ترک درست کنم....چیکار کنم که هم غلیظ باشه هم کف کنه ؟

تیکر بارداری نیست...تیکر کنکورمه...لطفا واسه موفقیتم تو کنکور تجربی دعا کنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به تعداد فنجون هات با قاشق مربا خوری قهوه داخل قهوه جوش مسی بریز و با فنجون روش اب سرد بریز...مثلا دو قاشق قهوه دو فنجون اب...بعد بهش میتونی قند یا شکر اصافه کنی(یا نکنی)....رو شعله خیلی کم بذار...کم کم خامه روش جمع میشه وقتی اطرفاش حباب ریز افتاد خاموش کن

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله

من توی شیر جوش درست میکنم ...یه فنجون سرخالی آب رو با یه قاشق مربا خوری قهوه ترک هم زمان بذار رو شعله تا جوش بیاد و کف کنه ولی به محض دومین جوش که خرد زود خاموش کن...فقط قهوه ترک رو میشه توی شیر جوش درست کرد بقیه قهوه ها نیاز به قهوه سازدارن

بامن چنان کن کز بعد مرگم باخود نگویی ای کاش آن روز...
به تعداد فنجون هات با قاشق مربا خوری قهوه داخل قهوه جوش مسی بریز و با فنجون روش اب سرد بریز...مثلا د ...

ممنونم عزیزم

من توی شیر جوش درست میکنم ...یه فنجون سرخالی آب رو با یه قاشق مربا خوری قهوه ترک هم زمان بذار رو شعل ...

تشکر گلم