2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خارشوهرم 

مادرشوهرم بیاد خونه م دوست دارم چون خیلی کمکمه و برامون غذاهای خوشمزه میپزه و خوش اخلاقه میگه میخنده و مهربونه 

مادرمم یکی دورور میاد

نمیشه بگم فرق نداره چون با مادرم خیلی بهم خوش میگذره و بیرون میریم و احساس خوبی دارم 

ولی مادر همسر هم هر وقت بیاد قدمش مبارکه 

کاربر قدیمی هستم .(آفتاب)😊کارهای تم تولد انجام میدم.از 1388اینجام

مادر شوهرم خدا بیامرز رو تجربه نکردم بیشتر از یک روز

ولی مادر بزرگ شوهرم رو گهگاهی میاریم خونمون تا دو هفته نگهشون میداریم

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

من دوس دارم مامانم بیاد خیلی بمونه ولی شهر غریبم من بیشتر میرم اون اصلا نمیاد شاید دو سال یه بار به مدت 3 روز. ولی مادرشوهرم ماااااشالا از شهرستان میاد میمووووونه تازه پسر کوچیکشم هست. ینی تابستون باید آماده باشم میاد میمونه. من کاری ندارم چقد بمونه فقط یجورین بدغذا هستن. مثلا هی میگه اینو نمیخورم اونو نمیخورم بخدا وقکی میان دو سه تا قابلمه رو گازه واسه هر کی یه غذا. سخته ولی چیکار کنم دیگه باید تحمل کرد. زندگی رو نباید با این چیزا خراب کنیم

زندگی چیزی نیست که لب طاقچه عادت از یاد منو تو برود...

مادر شوهرو بیشتر از ۱ ساعت نمیتونم تحملش کنم گوشت تلخ نچسب

مامان‌خودم‌ قدمش رو‌ چشمامه ولی کلا ۱ شب بیشتر دوست ندارم‌جایی بمونم یا کسی خونم‌بمونه

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

من مامانم چون عین مادرشوهرم زخم زبون میزنه سالی یه بار بیاد خونم بسه 

خودمم خیلی کم میرم خونه مامانم در هفته شاید یه بار یه ساعت 

خونه مادرشوهرم هر دوماهی نیم ساعت 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩