2777
2789

فردا قراره با چندتا از فامیلا بریم بیرون بگردیم وسایل پذیرایی هم دنگی خریدیم البته این وبگم سهم برادرشوهرم اینا رو شوهرم جلوتر حساب کرده به نظرتون چطوری میتونم فردا حرف پول و پیش بکشم که سهمشونو خودشون بدن؟البته ناگفته نمونه شوهرم همش به من میگه ندارم حتی واسه خرجای ضروریم از من میزنه واسه دیگران خرج میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یهو بگو راستی بچه ها هر کی چقدر دونگ داده ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اگه میدونن ک دنگ باید بدن .. خودشون باید بگن .. اگه دیدی نگفتن .. اخررر کار بگووو قابلی نداره نفری انقد شد .. 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

ای خدا جوابا رو میبینم میگم یکم بمن زبون و سیاست بده من تا میام از حقم دفاع کنم عصبانی میشم الانم ی چیز میخوام ب مادر شوهرم بگم میدونم بد جور میزنم پرش. نمیخوام احتراما از بین بره

ای خدا جوابا رو میبینم میگم یکم بمن زبون و سیاست بده من تا میام از حقم دفاع کنم عصبانی میشم الانم ی ...

چی شده چی میخوای بگی با چی میخوای بزنیش ماهم بیاییم کمک فقط به شرطی که بعدش برین سراغ مادر شوهر عزیییییز من لهش کنیم😉😈

تو جمع به شوهرت بگو عزیزم میشه اون پولو کارت به کارت کنی بعدشم یهو بگو نمخواد نمیخواد یا بگو آهااان گفتی خرید کردی

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

مگه اونا نمیدونن دونگی و باید سهمشون را پرداخت کنن.

نه نمیدونن یه نفر وسایل و خریده شوهرمن جلوتر زنگ زده گفته هر چی خرج شده حساب کنین من سهم فلانی (برادر شوهرم)و میدم بهشونم الکی گفته من باهاش حساب دارم دیگه فردا حرفشو نزنید