2777
2789

سلام بچه ها بیاید که یه چیز خیلی عجیب دیدم به چشم خودم من چند شب پیش دخترم که دو ماهشه بی ارومی میکرد و خواب نمیرفت تا ساعت چهار صبح خواب نرفت ساعت چهار خوابوندمش روی تخت و بدون اینکه بالش زیر سرش بزارم شیرش دادم صبح ساعت هفت و نیم که شوهرم با دختر بزرگم میرفتن مدرسه بازم زیر سرش خالی بود و یقین دارم که زیر سرش تا اون ساعت زیر سر دخترم بالش نبود بعد از رفتن اونا منم کنار دخترم خوابیدم ساعتای ده پا شدم که برم کارهامو بکنم در جا خشکم زد زیر سر دخترم بالش بود من هنوزم نمیدونم جریان از چه قراره ولی شوهرم نیگه ا ج ن ه بودند کسی بوده که با ماجرایی شبیه به این چیزا مواجه شده باشه؟

خودت تو خواب پاشدی جابجاش کردی بخاطر خستگی یادت نمیاد من ازین کارا زیاد کردم بعد چند ماه صحنه اش یادم اومده که خودم بین خواب همچین کاریو کردم

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه مادر انققققققدر خسته میشه بعضی وقتا کارایی میکنه که خودشم یادش نمیاد

خواهر خودم بچه رو نصفه شب میبرد دستشویی بعد یادش میرفت

شوهرش بهش میگفت بچه رو بردی میگفت یادم نمیاد

شاید خودت بالش گذاشتی زیر سرش

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️

اگرم بوده باشه مشکلی نیست قران بزار بالا سرش.

ممنونم از تک تکتون ک برام دعا کردین....خدا قبول کنه ختم قران یک هفته ام رو به همتون هدیه میدم ان شاءالله حاجت روا بشید و همیشه دلتون اروم و زندگیتون شاد باشه🙏🌸🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸