2777
2789
عنوان

دعا و طلسم

167 بازدید | 13 پست

مادر شوهرم امشب بهم دوتا سکه اهنی داد که یک طرف یکیشون عکس حرم امام رضا بود  و طرف دیگش اسم امام رضا و اون یکی حرم امام حسین و اسم امام حسین گفت اینو امام رضا رو پیش خودت نگه دار و اون یکی سکه رو بده به محمد که همسرمه. تا سال دیگه واست اتفاق خوبی میوفته هر چی ام پرسیدم از کجا اوردی جریان چیه چیزی نگفت.میترسم دعایی چیزی داشته باشه نظر شما چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی زیاد تازه ام مشهد بوده میترسم رفته باشه پیش دعا نویس

ای وای حواستو جمع کن دیگه ولی همه ی مادرشوهرا اینجور نیستن

من مادر شوهرمو خیلی دوست دارم عین دوستیم باهم بعضی وقتا باهاش درد و دل میکنم اونم باهام حرف میزنه کلا راضیم ازش ایشاالله اونم ازم راضی باشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2763400/چالش-بین-خانوما-کی-میخره?page=1

سلام؛ من خانمی و میشناسم ک کار دعا و طلسم انجام میده کارشم خیلی،خیلی،عالیه چندین بار برای خودم انجام دادن ومنم دوستان زیادی رو معرفی کردم فقطم کارای خیر انجام میدن مثل:باطل السحر،

بخت گشایی؛

گشایش کار؛

جذب؛

محبوب شدن در میان مردم ؛

بچه دارشدن؛

زبان بند؛

مهر  محبت و....

اینم شمارش

باران خانم09105960058