2777
2789
عنوان

میشه بیاین میخوام یکم درد دل کنم حالم خیلی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 41 پست

خیلی خوب بوده ولی دائم خدا نگفته ک دعا ومناجات وگریه کن گفته دعا ومناجات خوشحالی وذوق همچنین چیزی وجود نداره تعادل در هرکاری ی ختم صدهزار صلوات برات میفرستم من بعدازهشت سال بخاطری ی چیزی حاجتگفتم شادی ونشاطط حفظ کن دعا ونیایش هم ب اندازه انجام بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شاید تازه درمان شدید میشه. نماز موسی ابن جعفر خیییییییلی حاجت میده.من سه تا حاجتمو ازش گرفتم

ممنونم چجوریه نمازش

خدایا شکرت بابت معجزه ای که در دلم گذاشتی .😍

بسپار دست خدا و بدون رو هیچ خواسته ای نباید پافشاری کرد چون خدا چیزهایی از آینده می دونه که ما نمی دونیم از طرفی هم رحمان و رحیمه طاقت نمیاره بندش اینقدر التماس کنه حاجت رو میده اما بعد اون چیزی نمی خواست برای بندش ناراحتی ایجاد کنه پیش میاد

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄

همه ی اینکارارو منم کردم اما بچم قلبش تو سه ماهگی وایستاد .....

زِندگـیو عِیـن پاستیـل بِجـویین ....هَر مَزه ایـے هَم داشت چه تلخ چه شیـرین قورتـش بِدین ....ب همین راحتـے 😎 والا شـاخ شده .... 😏
عزیزم ، منم میترسم دیگه حامله نشم ، هنوز اقدام نکردم ولی ۴ سال خونه خودمم، هی میگیم اینو بخریم، اون ...

ایشالا.قسمت شمام

سلام

ختم 100 هزار صلوات که محال را ممکن می‌کند از آیت الله کشمیری (ره)

نذر کنید که خدایا نذر می‌کنم و بر ذمه من است که طی دو ماه قمری صدهزار صلوات بفرستم و به پیامبر (ص) هدیه نمایم تا فلان حاجت من برآورده شود. پس به نذر خود وفا کند و هر روز مقداری صلوات بفرستد به طوری که مجموع صلوات ها در دو ماه قمری 100 هزار شود.

چند نکته:

هنگام ختم صلوات با وضو و رو به قبله باشد.

هنگام ختم صلوات راه نرود و با کسی سخن نگوید

روزانه کمتر از 1000 صلوات نفرستد

نباید حتی یک روز ترک شود

مرحوم آیت الله کشمیری (ره) به آیت الله مبشر کاشانی فرمودند که آیت الله سید علی آقا قاضی فرمود: این ختم تخلف ندارد و امر محال را ممکن می‌کند و محال است که حاجت روا نشود.

مثلا یعنی اگرازفرداک اول ماه رمضان است شروع کنیدبایدتاپایان ماه شوال تمام بشن صلوات ها

تقریباروزی١٦٦٦صلوات

من یکی دارم صبح تا شب خودمو لعنت میکنم ک چرا بچه آوردم دیوونه شدم از دستش بس ک بیخودی گریه میکنه چرا ...

وقتی نداریش حاضری جونتم بدی...منم میگم ای کاش ۱ساعت بجای تو باشم عزیزم خدا برات حفظش کنه

خانومم مادر من بعد ۱۰ سال منو باردار شد تموم بچه هاش تو ۶ ماهگی ۷ ماهگی از بین میرفتن ۹ ماه تمام داخل اتاق که نه تو یه تخت زندانی شد حتی واسه ی دستشویی هم زیرش لگن میزاشتن جوری که بعد زایمان  لمس موزاییکای حیاطم واسش لذت بخش بود . میخواستم بگم نا امید نباش الان من یه برادر ۱۷ ساله هم دارم حالا که با تمام وجود از خدا خواستی مطمئن باش بهت میده صبر داشته باش خواهر من ان شا الله همین امسال به خواسته دلت میرسی

خواهرم امیدت و از دست نده خداتو شکر کن مشکلی نداره من بهد س تا سقط یهو ذخیره تخمدانم رفته رو نیم یعن ...

ممنونم عزیزم ایشالا به زوری دامنت سبز بشه

خانومم مادر من بعد ۱۰ سال منو باردار شد تموم بچه هاش تو ۶ ماهگی ۷ ماهگی از بین میرفتن ۹ ماه تمام داخ ...

ممنونم گلم.خدا حاجت دل همه رو بده بعد نگاهی به منم بندازه

ممنونم چجوریه نمازش

دورکعته بعدازحمد12توحید.بعداز سلام بدون اینکه حرف بزنی14مرتبه یاباب الحوائج یاموسی ابن جعفر ......حاجتتو بزور واضح میگی بعدالله اکبرادرکنی...

یعنی خیلی جواب داده به هرکی گفتم.با اعتقاد کامل بخون انشالله جواب میده

تاخدابنده نواز است به خلقش چه نیاز...میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم...
توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما یه مدت به این مسئله فکر نکن. ذهنت رو آزاد کن و اصلا به نشدن ه ...

مرسی گلم.راضیم به رضای خودش 

وقتی نداریش حاضری جونتم بدی...منم میگم ای کاش ۱ساعت بجای تو باشم عزیزم خدا برات حفظش کنه

ان شاالله ی روز بیای تاپیک بزنی وااای از دست شیطونی دوقلوهام عاصی شدم