سلام بچه ها.من نزدیک به دوساله منتظرم.در انتظار یه بچه که خدا بهم بده..
اما دریغ...خیلی دعا کردم....گریه کردم...نذر کردم....بخاطر حاجتم خودم تنها کیلومتر ها از جنوب با اتوبوس رفتم پابوس امام رضا ازش خواستم ....شبای قدر تا صبح خدا رو به تمام اسم هاش قسم دادم تا پایان سال حاجتمو بده...اما بازم امروز پریود شدم...خسته ام...مشکل خاصی ندارم شوهرم هم داشت که با دارو حل شد الان هردو سالمیم.دیگه خسته ام ....دل شکسته از همه جا...چن ماه پیش باردار شدم ولی پوچ بود...نمی دانید چقدر خوشحال بودم نماز نمیخوندم ولی از وقتی خدا بهم هدیشو داد شروع کردم نماز اول وقت...شاید باورکن نشه حتی آهنگ هم گوش نمی کردم کلی دعا و مناجات دانلود کردم گوش میدادم فقط....اما دریغ....😭😭
وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸ هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منهو بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یکی دارم صبح تا شب خودمو لعنت میکنم ک چرا بچه آوردم دیوونه شدم از دستش بس ک بیخودی گریه میکنه چرا میخوای آزادیتو از دست بدی بخاطر بچه ب چ درد میخوره آخه
خواهرم امیدت و از دست نده خداتو شکر کن مشکلی نداره من بهد س تا سقط یهو ذخیره تخمدانم رفته رو نیم یعنی هیچ یعنی فقط تخمک اهدایی شوهرمم ک محاله زیر بار بره ولی بعد کلی غصه خوردن الان اروم شدم و گفتم خدا بخواد منم مادر میشم نخواد منم ب زور ازش نمیخوام...همه چیز بچه نیس گلم بی خیال باش انشااله ب زودی مادر میشی
من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
اگه میبودش شهریور بدنیا میومد .از پیشم پر کشید واسمونی شد
وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸ هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منهو بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸