2789
عنوان

پیاز درمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 37 پست
من راجب پیاز درمانی خوندم نوشته بود روزی دوبار قبل نها رو شام تازه به تازه درست کنیم بخوریم. خب این ...

دوره هاش ۱۵روزه س 

حالا ی روزم نشه عب نداره

میشه واسه خوب شدن مامانم صلوات بفرستید؟؟ک منم بتونم طعم مادر داشتن و بچشم😔واسه مادر شدن خودمم دعا کنید اخه من ۶ساله چشم انتظارم .
امروز خریدم کیلویی 8

بابام خرید ۹۵۰۰

میشه واسه خوب شدن مامانم صلوات بفرستید؟؟ک منم بتونم طعم مادر داشتن و بچشم😔واسه مادر شدن خودمم دعا کنید اخه من ۶ساله چشم انتظارم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آزمایش خون میدی. یه هورمونه. چون پیاز درمانی پرولاکتین و میبره بالا. اگه همینجوری  بالا باشه ن ...

آهان مرسی ک بم گفتی عزیزم

پیاز کیلویی سه تومن شده ۸ تومن خوبه؟

من ۲۰۰۰میخریدم 😞تازه ۱۵۰۰هم داشت خیلی درشت بود 

سه چهار ماه پیش

خب من یک ماه  پیش شوهرم نیسم  بعد سالی ی بار پریود میشم الان پریودم نمیدونم چیکار کنم&n ...

ببین من خودم تو دوره درمان با پیازم حامله نشدم. بعد از دو ماه که پیاز درمانیم تموم شد به لطف خدا شدم.

نه اصلا نباید در طول درمان اقدام کنی از روز۵ پری تا ۱۵ روز بخوربعدش اقدام کن

عه واقعا؟؟؟پس چرا بعضیا میگن تو‌طول درمان هرروز باید اقدام کنی

ببین من خودم تو دوره درمان با پیازم حامله نشدم. بعد از دو ماه که پیاز درمانیم تموم شد به لطف خدا شدم ...

شما هم مشکل منو داشتین؟؟؟پریودیتون نامنظم بود؟

من ۲۰۰۰میخریدم 😞تازه ۱۵۰۰هم داشت خیلی درشت بود  سه چهار ماه پیش

بله من قیمت حداکثرو گفتم 

متاسفانه ما زود فراموش میکنیم پیاز دوتومنی شد ۱۵ تومن حالا که رسیده به ۸ و ۹ تومن خوشحالیم که ارزونه 

امروز خریدم کیلویی 8

کجایی؟؟

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
بله من قیمت حداکثرو گفتم  متاسفانه ما زود فراموش میکنیم پیاز دوتومنی شد ۱۵ تومن حالا که رسیده ...

بلع گوشتم همین روال بود ی روزی یادمه گوشت شده بود کیلویی ۷۰۰۰تومن میگفتیم چقد گرون شده و ....تا رسید ب صد هزار تومن الانم مردم ب راحتی قبول کردن و میخرن

جای تو بودم اگه دکتر نرفتی اول میرفتم دکتر. اگه تهرانی بهت دکتر خوب معرفی کنم

رفتم خیلی رفتم جواب نگرفتم 

من ۲ سال و نیم نازایی داشتم. پریودم منظم بود. کیست آندومتریوز داشتم

آهان من پریود نمیشم ۵ساله اقدامم نمیشم