2777
2789
سلام...وای استارتر خدا خیرت بده منم از همین الان به فکر زایمانم😢 طبیعی رو بخاطر این ک میگن هم واسه ...

خود آمپول فشارهم عوارض داره ک ماشالله تو زایشگاه برا همع طبیعی ها میزنن من الان سزارینم کمر درد نشدم دوستم طبیعی بود ۴ماهه زایمان کرده همش کمر درده ک دکتر گفت عوارض آمپول فشاره

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مکه بعدش درد نداشتی؟؟ بی حسی بودی یا بیهوشی؟؟

بی حسی بودم تا ۶ساعت بعد عمل ک بی حس بودم بعدش کم کم درد شروع میشه که بهت شیاف و مسکن میزنن دردت کم میشه من از روز سوم دیگه شیافم نزاشتم 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
واقعا نمیدونم چیکار کنم. من متاسفانه مادر و خواهری ندارم بعد زایمان کنارم باشن. تنهام. نمیدونم بعد س ...

نه تنها نمیشه اصلا نمیشه 

یعنی میگی با این وضعیتم طبیعی بهتره؟

ببین گلم تا سه روز حتی نمیتونی تنها ازجات بلند شی بعد چجوری بچه رو بغل کنی؟دسشویی باید کمکت کنن بری کلا بخوای از جات پاشی تنها نمیتونی پاشی

شما که طبیعی زایمان کردی میشه از تجربیات لحظه زایمانت بگی

عزبزم من لگنم خیلی خوب بود اولین شرط داشتن زایمان راحت لگن مناسبه اگه لگنت تنگه برو سزارین و اصلا به طبیعی فکرم نکن...و دوم اینکه از همون اول بارداری تحرک داشتم و ماهای اخر تمام تمرین ها و حرکاتی که زایمان رو راحت تر میکرد انجام میدادم و با وجود اینکه بچم درشت بود زایمان راحتی داشتم..اگه میخوای طبیعی زایمان کنی کلاس های بارداری رو برو و حتما مامای همراه بگیر