2777
2789
عنوان

خانونا بعد زایمان به خودتون میرسیدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 32 پست

منم دخخرم 3/5 ماهشه بعد از ماه دوم موهامو رنگ کردم چند دست تاپ و شلوار گرفتم لوازم آرایش گرفتم مانتو و شال رنگی گرفتم که تنوع داشته باشه برام هر روز هم ورزش میکنم که زودتر لاغر بشم

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دخخرم 3/5 ماهشه بعد از ماه دوم موهامو رنگ کردم چند دست تاپ و شلوار گرفتم لوازم آرایش گرفتم مانتو ...

چرا همون که زاییدی رنگ نکردی

شهرت،قدرت و ثروت همه پوچ است و فانی   تنها محبت است که جاویدانست و باقی 
وای شیش ماه اینطوری که شوهرمم سرد میشه نسبت بهم😕خودمم اصلا این شرایط و دوست ندارم😖

از خونه بابات که بچه نیاوردی که بخواد بهت سرد بشه، نتیحه کار خودشه....این چیزا رو به خودت القا نکن...بچه داری سخته مخصوصا اوایلش، باید بهت بیشتر کمک کنه.

اصلا یه وقت این حرفا رو پیشش نگی ها 

دخترم پنج ماهشه  کم کم دارم به خودم میام  البته من بچه سوممه و واقعا کارم سخته

بچه سوم چی حسی داره؟بقول نی نی سایتیانکنه شماتیلیاردرین که بچه سوم دارین؟

خداجونم فقط تویی که میتونی منوبه آرزوم برسونی...پس ناامیدم نکن💋
دوست خوبم تمام این روزای بد تموم میشه وقتی نوزاد 6 ماهه شد روحی بهتر میشی جسمی عالی میشی بعد شروع می ...

خیلی کم تحمل شدم همش فکر میکنم این روزا تموم نمیشه😭😭😭😭از شلختگی و افسردگی خسته شدم به هیچ کاری نمیرسم

خدایا بابت نی نی تو دلیم شکرت😍ممنونم 👪

سارینا جون منم همینطور بودم بخدا منم تا 3 ماه شبا گریه میکردم که چه غلطی کردم اما باز میرقصیدم و ورزش میکردم.منم افسرده بودم.عزیزم این روزا میگذره

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
بچه سوم چی حسی داره؟بقول نی نی سایتیانکنه شماتیلیاردرین که بچه سوم دارین؟

بچه سومم ناخاسته بود دو تا پسر دارم 

خدا منو ببخشه ،سه ماهگی فهمیدم باردارم و کلی گریه گریه گریه ،شوهرمو مادرشوهر ،مامانم نزاشتن بندازم ،الان که زمان گذشته میگم خوب شد شیطون تو جلدم نرفت و کار احمقانه نکردم 

ما وضعمون بد نیست خدا رو شکر ،ولی تریلیاردم نیستیم 😆😆😆😆😆😆😆😆

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️
دخترم پنج ماهشه  کم کم دارم به خودم میام  البته من بچه سوممه و واقعا کارم سخته

وای سختت نیس بچه سوم؟؟؟منکه همین یکی دیوونم کرده😭😭😭😭

خدایا بابت نی نی تو دلیم شکرت😍ممنونم 👪
خیلی کم تحمل شدم همش فکر میکنم این روزا تموم نمیشه😭😭😭😭از شلختگی و افسردگی خسته شدم به هیچ کاری ن ...

منم دقیقا همینطور بودم عصرا ک خورشید غروب میکرد میزدم زیر گریه به شوهرم میگفتم من دیگه خوب نمیشم شروع کردم به خوندن زیارت ناحیه مقدسه خیلی بهترم کرد