2777
2789

پسرم ۴سالشه اصلا حرف گوش نمیده ولجبازه یه حرفوهزاربارتکرارمیکنم تابلکه گوش کنه خیلی هم لجبازی میکنه پارسال که ۳سالش بود گذاشتمش مهدمربیش گفت شیطنتش زیاده براش مربی خصوصی بگیر وگرنه توپیش دبستانی به مشکل میخوره شماها هم  که بچه هاتون حرف گوش نکن ولجبازهستن گذاشتینشون مهد یانه؟؟اگه گذاشتین مربیشون شاکی نیستن؟؟؟موندم چه کنم همش نگران اینم ازسال دیگه بایدبره پیش دبستانی نکنه اون موقعه هم پذیرشش نکنن؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداش منم همینطوره😂😂مطمئن باش از لجبازیش کم نمیشه الان ۶ سالشه😂مام میترسیم از مدرسه بندازنش بیرون ...

نخند بيچاره پدر ومادر خيلي اذيت ميشن سرت ميادا😬

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
بيش فعال نيس؟ پسر منم اينجوري بود بردمش دكتر

نه والا مربی مهدش که گفت بعیدمیدونم بیش فعال باشه چون یه حرفی روبهش بامهربونی وقاطع میگیم گوش میکنه واهل دعوا وکتک کاری نیست میگفت بچه های بیش فعال اینجا زیاد دارم ولی پسرت کلا شیطون وبازیگوشه وانرژیش زیاده خب عزیزم شمابردی دکترچی شد مشکل پسرت حل شد؟؟

دختر من 4 سالشه  لجباز نیست حرف گوش نکن نیست ولی زبون درازه یه چی بش بگی صد تا باید جواب بشنوی 

پارسال بردمش ژیمناستیک بعد دوبار اومد بیرون که بره دشویی مربیش گفت دنیا اگه میخوای هی بری دشویی که نمیشه باید یکم تمرین کنی اگه یه بار دیگه بگی دشویی دارم میفرستم بری خونه  دخترمم اومد بیرون گفت چجوری مربی بهم میگه نرو دشویی اصلا من نمیخوام دیگه اینجا بیاریم حالا هرچی مربی معذرت خواهی می‌کرد این سرش انداخته بود پایین میگفت زنگ بزن بابا بیادش بریم من دیگه اینجا نمیمونم دیگه هم کلاس نرفت تحمل حرف زور نداره موندم تو مدرسه میخواد چکار کنه 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

کلاسای تک بزار...مثلا سفال...نقاشی...ژیمناستیک..

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
نه والا مربی مهدش که گفت بعیدمیدونم بیش فعال باشه چون یه حرفی روبهش بامهربونی وقاطع میگیم گوش میکنه ...

اينجوري نميشه فهميد

ببر دكتر تست ميگيره شايد درصدش كمه

بله خداروشكر الان خيلي خوب شده هم تمركزش بالا رفته هم بازي بيشتر ميكنه باورت ميشه اون موقع ها دستشو از دستم ميكشيد ميپريد وسط خيابون الان نه 

يا همش كنجكاوي ميكرد آرومو قرار نداشت بچه ها رو ميزد

الان هيشكي باورش نميشه اين همون بچه س ببين اگه بچه شمام از اين مواردي ك گفتم داره رو حتما حتما ببر دكتر

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
سرم اومده دیگه داداشم مثل بچمه برام فرقی نمیکنه😉بچه ی اولم اونه😁

😂خدا نگهدارش باشه❤️❤️

به پدر ومادرتم اعصاب فولادي بده خودم داشتم آخه ميدونم چي ميكشن طفليا

اينجوري نميشه فهميد ببر دكتر تست ميگيره شايد درصدش كمه بله خداروشكر الان خيلي خوب شده هم تمركزش با ...

نه پسرمن ازماشینا میترسه وهمینطور ازحشرات حتی ازمگس وگربه کلا ترس تووجودش هست بچه هاروهم اصلانمیزنه فقط انرژیش زیاده وخیلی کنجکاوه همین