2777
2789

بالای همین صفحه بزنید رو سه خط کنار کلمه بزرگ تبادل نظر

مدیر سایت رو انتخاب کنید

بعد سخن مدیر سایت

تاپیک رفع مشکلات کاربری نی نی یارها رو میبینید 

تاپیک ها رو باز کنید . هم، زمان باز شدن تاپیک ها رو مشخص کردن و هم روش حذف رو توضیح دادن ‌

درخواست ها تون رو اونجا بزارین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بالای همین صفحه بزنید رو سه خط کنار کلمه بزرگ تبادل نظر مدیر سایت رو انتخاب کنید بعد سخن مدیر سایت ...

عزیزم میشه لینک گذاشتن روبهم یادبدین نی نی یارتوصیح داده ولی من نتونستم خیلی خیلی ممنون میشم کمکم کنین

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
عزیزم میشه لینک گذاشتن روبهم یادبدین نی نی یارتوصیح داده ولی من نتونستم خیلی خیلی ممنون میشم کمکم کن ...

میری تو تاپیکی که میخواین حذف بشه . بعد بالای بالای صفحه. اونجا که آدرس هست.

...Http://www.ninisite.com

هرچی که هست رو همه اش رو انتخاب کن و کپی کن و اون رو تو تاپیک نی نی یار بزار . ی بار هم امتحان کن ببین کامل کپی شده یا نه . ی بار که بزنی روش باید تاپیکت باز بشه.

میری تو تاپیکی که میخواین حذف بشه . بعد بالای بالای صفحه. اونجا که آدرس هست. ...Http://www.ninisite ...

من وقتی دستم رومیزارم روش ابی بشه میره توگوگل کلاازصفحه خارج میشه میخوایین اسکرین بگیرم ببینین چطورمیشه؟

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
من وقتی دستم رومیزارم روش ابی بشه میره توگوگل کلاازصفحه خارج میشه میخوایین اسکرین بگیرم ببینین چطورم ...

به محض اینکه آبی شد دستت رو بردار . اون موقع گزینه های کپی و بریدن و الصاق میان 

ببین اینجوری میشه

سلام

عزیزم روزی یک تاپیک حذف میشه لینکشو بذارین تو تاپیکم فقط تو تاپیک خودم حذف میکنم

صفحه اول تاپیکم پست اولم کامل با عکس توضیح دادم چطور لینک بذارین و لینک تاپیک هاتون کجاست

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

همون رو کپی کن . تو تاپیک خودت بزارش و تستش کن . به نظرم که درسته

کردم نمیشه ولی بارممنون حتمادوباره امتحان میکنم

سلام عزیزم روزی یک تاپیک حذف میشه لینکشو بذارین تو تاپیکم فقط تو تاپیک خودم حذف میکنم صفحه اول تاپ ...

نی نی یار جان من چرا نمیتونم لینک بزارم ک حذف کنی تو تاپیکت میام لینک  ک میزارم میگه متن نا معتبر یه همچین چیزایی دقیقا کارایی ک تو پست اول توضیح دادی رو انجام میدم قبلا میتونستم الان نمیشه

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️
کردم نمیشه ولی بارممنون حتمادوباره امتحان میکنم

نگاه کن . گزینه انتخاب همه رو بزن و بعد کپی کن . لمسیه دیگه شاید درست انتخاب نمیشه .

ی راه دیگه هم هست .

از منوی مرورگرت اشتراک گذاری رو انتخاب کن و بعد بزن یادداشت ها یا پیام ها . لینک رو اونجا کپی میکنه . بعد شما کامل کپی اش کن و بفرست واسه نی نی یار.