از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه بار خواهرشوهر منمیگفت زنداداش به نظرت رئیس جمهور سیکارتش همراه اوله یا ایرانسل؟😟😟😟
هنگ کردم از چیزایی که به ذهنش میرسه😅
دلم بهانه دارد! تو میدانی بهانه چیست؟ بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...
طلا فروش ها خودشون کارگاه ندارن از عمده فروشها که اونا هم از کارگاه میخرن طلا میگیرن. مثلا یه کارگاه طلا تو میرداماد هست که طلا های خوبی میزنه ولی بهترین طلا و جواهر سازها تو اسرائیل هستن مثلا اونا یه دستگاه برش برلیان دارن که تو کل دنیا کسی غیر اونا نداره!
یعنی ما باید بریم ببینم مصنع کشورمون کجاست؟ که ازش خرید کنیم؟ راستش ما قصد طلا فروشی داریم اما نمید ...
مصنع های شهرتون ...باید پیدا کنین جنساشو میبینین و انتخاب میکنین یا شهرهای دیگه هر جا بپسندین کارش..یا خودتون طرح میدین ...برا طلا فروشی حتمن باید با یه نفر ک قبلا توو طلافروشی بوده کار کنین سرمایه هم یه 20 کیلویی اولش میخاد فک کنم..