2777
2789

رو کبدت تاثیر میذاره

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهی دوتا اشکالی نداره گلم

منم مصرف میکنم

کبدم فعلا که اوکیه آزمایشاش

هر ۶ماه میرم چکاپ

من واسه سردردم میخورم تازه

بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡

بجای این قرصا یه هفته قبل از پریودی دمنوش بخور اویشن دارچین زعفرون فقط مطمعن باش باردار نیستی .دیگه رحمت گررم میشه و دچار درد نمیشی و از عوارض قرصها راحت میشی

التماس دعا..
ماهی دوتا اشکالی نداره گلم منم مصرف میکنم کبدم فعلا که اوکیه آزمایشاش هر ۶ماه میرم چکاپ من واسه ...

کم کم بعدها عوارضش میاد سمتت مطمعن باش دوروزه که عوارضشو نشون نمیده اونم ماهی دوبااار خوردن

التماس دعا..
کم کم بعدها عوارضش میاد سمتت مطمعن باش دوروزه که عوارضشو نشون نمیده اونم ماهی دوبااار خوردن

اخه ماهی دوتا دونه واقعا کمه

بدن میتونه باهاش کنار بیاد

من از ۱۵سالگیم میخوردم اما خداروشکر مشکلی نداشتم

بعضیا خیلی پریود دردناک دارن و اصلا نمیتونن قرص نخورن

بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡
بجای این قرصا یه هفته قبل از پریودی دمنوش بخور اویشن دارچین زعفرون فقط مطمعن باش باردار نیستی .دیگه ...

جدا اثر داره؟

این ماه باید امتحان کنم😊

هرروز بخورم یه هفته قبل پری؟

روزی چندتا فنجون؟

بجای این قرصا یه هفته قبل از پریودی دمنوش بخور اویشن دارچین زعفرون فقط مطمعن باش باردار نیستی .دیگه ...

عزیزم من مجردم البته من کلا  دمنوش نمیخورم میترسم هی فکر میکنم یه وقت دردم زیاد بشه

عزیزم من مجردم البته من کلا  دمنوش نمیخورم میترسم هی فکر میکنم یه وقت دردم زیاد بشه

درد پریودی بخاطر سردیه رحم هست پس باید گرم نگهش داشت دراون ایام یه هفته قبل از پریودی کهدبخوردید گرم میشه و دردتون خیلی کمتر و به مرور ازبین میره

التماس دعا..
اخه ماهی دوتا دونه واقعا کمه بدن میتونه باهاش کنار بیاد من از ۱۵سالگیم میخوردم اما خداروشکر مشکلی ...

خو تو حساب کن از پونزده سالگی ماهی دوتا قرص تا ده سال دیگه چی میشه بدنت بعدشم خودسازنده های قرص. میگن این عوارضشه حالا شما خودتو بزنی به بیخیالی که حل نمیشه

التماس دعا..
اخه ماهی دوتا دونه واقعا کمه بدن میتونه باهاش کنار بیاد من از ۱۵سالگیم میخوردم اما خداروشکر مشکلی ...

من دردم خیلی کمه ولی بازم نمیتونم تحمل کنم باید قرص بخورم 

جدا اثر داره؟ این ماه باید امتحان کنم😊 هرروز بخورم یه هفته قبل پری؟ روزی چندتا فنجون؟

یه لیوان هرروز بخور شاید ماه اول کمتر اثرکنه به مرور میبینی که نیاز به قرص نداری

التماس دعا..