2777
2789
عنوان

مهاجرت پرستار

2461 بازدید | 10 پست

ایا کسی درباره مهاجرت به کشورهای دیگه با مدرک پرستاری اطلاعی داره ؟!

وزن قبلی 63 .وزن فعلی 59.مدت رژیم سه هفته .قد 160 .هدف اول 57 .هدف دوم53 .فقط کالری شماری و حلقه ....
برای کانادا رو میدونم باید مدرک زبان آیلس با نمره ۷ داشته باشی سنتم زیر ۲۵ باشه مدرک پرستاری هم دانش ...

پس از نظر سنی ردم 😐 

وزن قبلی 63 .وزن فعلی 59.مدت رژیم سه هفته .قد 160 .هدف اول 57 .هدف دوم53 .فقط کالری شماری و حلقه ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس از نظر سنی ردم 😐 

عزیزم سن مهم نیس دختر عمه شوهرم خودشو شوهرش پرستار بودن اقدام کردن واسه کانادا سنشونم بالای ۳۵ بود . راحتم پذیرش کردنشون . یکی دیگه از دوستامونم همینطوری . فک نکنم سن ربط داشته باشه

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

خب پرستاری برعکس ایران که جز رشته های دانشگاهی حساب میشه خارج از کشور اینطور نیست 

و متقاضی نیروی کار خارجی  براش زیاده 

چون جز کارای سخت اونجا ها حساب میشه 

فکر کنم در آمد آنچنانی هم نداره واسه همین چندان براشون جذاب نیست 

نیروی کار خارجی میگیرن 

مثلا مثل آلمان 

۵ ۶ سابقه کار داشته باشی و مدرکتم که مورد تاییدشون باشه

مدرک B 1 یا B2 آلمانی حتما داشته باشی

تو سایت های کاریابی شون بگردی و کیس پیدا کنی 

میتونی ویزای جاب سیکر بگیری و بری 

البته نوبت سفارت گرفتن الان سخت شده 

عزیزم سن مهم نیس دختر عمه شوهرم خودشو شوهرش پرستار بودن اقدام کردن واسه کانادا سنشونم بالای ۳۵ بود . ...

جدی اطلاعات بیشتری نداری ؟

خب پرستاری برعکس ایران که جز رشته های دانشگاهی حساب میشه خارج از کشور اینطور نیست  و متقاضی نی ...

مرسی

جدی اطلاعات بیشتری نداری ؟

ارره عزیزم سنشون از من خییلی بیشتر بود ک اقدام کردن .. من اون موقع ۲۸ سالم بود اونا ۷ سال... اون یکیشونم خیلی بیشتر ازمن بزرگتر بودن ..نه متاسفانه اطلاعی ندارم . فقط یادمه مدرک زبانشونو گرفتن و فرانسه هم باید بلد میبودن ک ایران کلاس رفته بودن و امتحان دادن . یه پسرم داشتن . سه تاییشون رفتن 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...