2777
2789

غذامون قراره قرمه سبزی باشه تا حالا برنج ته دیگی درست نکردم می خوام یه چی خوب درست کنم بهم میگید 

مرسیییی

سیب زمینی بزار روش کنجد بپاش یا سیب زمینیارم شکل دار برش بده مثل قلب گل

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ته دیگای خوشمزه و اطواری زیاده😁 ولی کنجدو سیب رمینی خوبه

.من ازین عصاره های زعفران الیت میگیرم. اونایی که مثل گالینابلانکاست.با اب و روغن میدم ته برنج. بینهایت خوشمزه و خوشرنگ میشه

.

ته دیگ ته چینی هم عالیه

من از توراه برگشتی ندارم..به سمت تو سرازیرم همیشه💗.... 🙏الهی شکر🙏
خب چه جوری بذارم اینا رو بلدم فوت و فنش بلد نیستم چقدر روغن بریزم

بزن نت

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
سیب زمینی رو رنده کن بعد توابکش بشورش که نشاسته ش بره بعد نمک وزردچوبه بزن بریز ته قابلمه روغن داغ ...

بجای زردچوبه، زعفرون بزنه، محشر میشه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

سیب زمینی زعفرونی عالی میشه چه رندش چه برش زدش ولی رندش کن کنجد بریز کف قابلمه با زعفرون ونمک سیب زمینی رنده شدت رو بریز روش

ولی یه چیزی که مجلسی تره اینه که سه چهار قاشق ماست رو با زعفرون قاطی کنی و کمی از برنجت رو باهاش مخلوط کنی کف قابلمه کنجد بریز بریز روش میتونی باقی برنجتم نصفشو زعفرونی کنی بریزی روش بعد برنج سفید برنجت دو رنگ میشه اگر قالبی درش  بیاری

تو روغن کف قابلمت چند قاشق کره آب شده بریز طعمش معرکه میشه