2777
2789

به اون خانومی که عکس پروفایلش دو تا شیره که همو بغل کردن می خواستم بگم که نگران نیستی از اینکه به خاطر یه مرد روانی جنسی بچه ات بی مادر بزرگ بشه ؟ 

که یهو دیدم تاپیکم تعطیل شده .  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچم بی مادربزرگ بشه بهتر از اینه که با یه مادر تو بیمارستان روانی بستریه بزرگ بشه 

عزیزم جسمم و تنم فقط مال همسرمه نه هیچ کس دیگه ای 

تازه تو اغلب موارد بعد از تجاوز طرفو میکشن خیالت راحت

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
سلام عزیزم تاپیکتون رو من بستم چون خیلی واضح و بی پرده گفته بودین تو سایت بحث جنسی و رابطه ممنوع هست ...

اگه تا آخر می خوندین متوجه میشدین که هدفم چیز دیگه ای بود . 

سلام عزیزم تاپیکتون رو من بستم چون خیلی واضح و بی پرده گفته بودین تو سایت بحث جنسی و رابطه ممنوع هست ...

من نمیخواستم بحث رو ادمه بدم اگر خونده باشین دیدین که تذکر دادم نی نی‌یار جان ۳

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

میشه شما هم نظر بدین . کسی اینجا شما رو نمیشناسه .

حاضرین مقاومت کنین تا بمیرین یا نقص عضو بشین . یا اینکه به احتمال زنده موندن تسلیم میشین . ؟ 

کلا باید فرهنگ اینو داشته باشیم که جملات رو تا آخر بخونیم ببینیم هدف اصلی ایجاد کننده ی تاپیک چیه . 

شاید من بد شروع کردم . با خنده و شوخی . 

ولی هدفم نظر سنجی بود . می خواستم عکس العمل زنان رو در مقابل اتفاق های ناجور جامعه بدونم . 

خدا رو شکر فهمیدم که ترسو ترین عضو سایت خودمم . و همه شجاع . 

ببخشید ۵😄😄😘😘

شما یعنی اگه موضوعی به مذاقت خوش نیومد خانوم ناظمو صدا میکنی همیشه . 

ولی من تو این مورد هم مثل شما نیستم . تاپیک رو ترک میکنم . و میرم تو تاپیکی که به مذاقم خوش بیاد .  

شما یعنی اگه موضوعی به مذاقت خوش نیومد خانوم ناظمو صدا میکنی همیشه .  ولی من تو این مورد هم مث ...

چرا این حرفو میزنی؟!

چرا تهمت میزنی؟!

مگه من صداشون کردم؟!

خوبه خودشون گفتن چرا تاپیکت تعطیل شد 

تهمت نزنیم#  

من نمیخواستم بحث رو ادمه بدم اگر خونده باشین دیدین که تذکر دادم نی نی‌یار جان ۳

براساس این جمله این حرفو زدم . 

از این جمله اینطور برداشت میشه که شما صداشون کردین . 

مگه معنی این جمله چیه ؟ 

براساس این جمله این حرفو زدم .  از این جمله اینطور برداشت میشه که شما صداشون کردین .  مگ ...

واقعا؟!

واقعا این برداشت شماست؟!

ببخشید اما انتظارم از شما به عنوان یه کاربر قدیمی که دیگه با اینجا خوب آشنایی داری بیشتر از این چیزها بود ولی خب گویا انتظار بیخودی بود

خود نی‌نی یار اینجا بود و دلیل تعطیلی تاپیک رو گفت 

حالا که بعد از توضیحات من و نی‌نی‌یار باورت چیز دیگه‌ای هست 

کوچکترین اهمیتی دیگه برام نداره هرجور دوست داری برداشت کن😊