2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم دخترشماست؟

هیچکدوم،فعلا نمیگم ،این دوتا دختر خاله ان،پدر یکیشون مدام پز میده دخترمن خوشکلتره و در اینده خولستگارا در خونه من صف میکشن خواستم ببینم نظر شما هم همینه؟؟؟

هیچکدوم،فعلا نمیگم ،این دوتا دختر خاله ان،پدر یکیشون مدام پز میده دخترمن خوشکلتره و در اینده خولستگا ...

وااا ..این دیگه چه بابایی ..من دخترم سیزده سالشه باباش هنوز به این چیزا فکر نمیکنه .

هیچکدوم،فعلا نمیگم ،این دوتا دختر خاله ان،پدر یکیشون مدام پز میده دخترمن خوشکلتره و در اینده خولستگا ...

وسطیه خیلی نازه هردوشون خوشکلن ولی من ازوسطیه بیشترخوشم اومد.خدامیدونه درآینده سرنوشت هرکی چی میشه .انشا،الله همشون خوشبخت بشن وشوهرخوب گیرشون بیادنه صف طولانی خواستگار

🩷🩷

منم سمت راستی رو دوس دارم

البته لباس و آرایش مو هم تاثیر داره

دختر وسطی رو شبیه پسرا لباس پوشوندن طفلی موهاشم معمولیه

پدر مادرش نمیدونن دختر چجوری درست کنن شبیه پسرا شده برای همین جذاب نیست

اگه دختر وسطی موهاشو میریخت دورش فر میداد

لباس پرنسسی هم میپوشید معرکه میشد چون خوش جثه هست

ولی با اون لباسا شده مثل پسرا اولش فکرکردم دوتا پسرن یه دختر بعد که پیامتونو خوندم دوباره دیدم فهمیدم دوتا دخترن