2777
2789
عنوان

نا اميدي

112 بازدید | 10 پست

من بچه هام تقريبا باهم ٣سال  فاصله دارن و به عردرشون حدود ٢٠ماه شير دادن يعني سر بچه اولم اسفند كه شيرشو قطع كردم پايييزش باز حامله شدم واونم ٢٠ماه شير دادم كه الان ٢ماهه كه شير نميدم وسوالم اينه كه سرگيجه گرفتگي پاهام درد مزمن كل بدن از بارداري پشت سرهم و پشتش شيردهي پي در پي باشه يا به نظرتون من ام اس دارم خيلي ميترسم خيلي زود رنج شدم بيشتر عصباني ميشم الانم چند روزه احساس ميكنم ام اس دارم اينم بگم درد بدنم خيلي زياده كمرم پاهام دستام  

کمبود کلسیم و کم خونی داری احتمالاً 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

مگه دکتر رفتی الکی میگی ام اس داری ؟؟

شاید خستگی باشه شاید سردی زیاد مصرف کردی یه مدت گرمی مصرف کن خوب میشی 

شاید ویتامین بدنت کم شده 

قرص ویتامین د س بخور هفته ای دوتا احتمالا کلسیم بدنت کمه

چرا زود رو خودت عیب میزاری طبیعی هست دوتا پشت هم بچه آوردی بدنت ظعیف شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمبود کلسیم و کم خونی داری احتمالاً 

يعني به نظرت ام اس ندارم دختر خالم ام اس داره نزديكه ٢٠ساله الان ديگه كلا پاهاش گرفتن نميتونه بلند شه كلا تكلمشم از دستت داده هي اون مياد جلو چشمم

يعني به نظرت ام اس ندارم دختر خالم ام اس داره نزديكه ٢٠ساله الان ديگه كلا پاهاش گرفتن نميتونه بلند ش ...

نه چون بچه شیرِ به شیر آوردی به احتمال زیاد کمبود ویتامین داره بدنت 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

خيلي ميترسم افسردگي هم فكر كنم دارم

۷۰ درصدش همون افسردگی هست جوری که انگار همه غم عالم رو دوشته 

نترس ما از این بدتراشو گذراندیم 😑

اول برو یه چکاپ کامل بده 

بعد شکر خدا مشکلی نداشتی هفته ای یدونه قرص ویتنام د س بخور عالیه 

عرق بیدمشک برای افسردگی و استرس عالیه روزی نصف استکان بخور 

آهنگ شاد دانلو  کن گوش بده برقص 

لاک بخر بزن اگه کتاب داری کتاب بخون اگه نه توصیه میکنم رمان از نت دانلود کنی بخونی 

مثلا دژکوب ‌دالیت .قشاع .گناهکار .بانوی قصه ‌.ازدواج اجباری .این مرد امشب میمیرد. زندگی خصوصی که عالیه 

سعی کن خودت مشغول کنی توصیه میکنم یه مدت کلا ماست دوغ ترشی جات رو کنار بزاری گرمی خرما اینا بخور 

منم بعد زایمان دخترم افسردگی گرفتم اینا رو امتحان کردم بهتر شدم 

۷۰ درصدش همون افسردگی هست جوری که انگار همه غم عالم رو دوشته  نترس ما از این بدتراشو گذراندیم ...

فدات عزيزم كه اينقد مهربوني و برام وقت گذاشتي حتما امتحان ميكنم اول از چكاپ شروع ميكنم