2777
2789
عنوان

کیا تو چهل سالگی بچه دار شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7883 بازدید | 39 پست

دو تادوست..اولی فوق العادهعالی

دومی متاسفانه ه ر زه شد

فقط به خود مادر و خانواده ربط داره

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۳۴ هستم دگتر میگه خیلی دیر شده و اضلا حامله نمیشم فکر نیمکنم چهل سال اگر بچه اول باشه به این زاحت ...

منم همینو میخواستم بگم

هرچی سن بیشتر باشه هم باردار شدن سخته هم مشکلات زایمان

Your smile is more beautiful than everything for me❤️
یا کسی هس ک خودش با مادرش ۴۰ سال یا بیشتر فاصله سنی داشته باشه؟ از این بابت ناراحت نبودین؟

بله مادر بنده و خواهر تغاریه بنده بیش از ۴۰ سال فاصله سنی دارن ...

خیلی هم با هم خوبن و یه سره قربون صدقه مامانم میره این خواهر کوچیکه 

مامان من ۴۰ سالشه و ناخواسته باردار شده دل سقطم نداره ولی از یه طرف خیلی حساس شده و بخاطر تعداد کمی چین و چروکی ک دور چشمشه خیلی ناراحت میشه و هی میگه بچه گناه داره وقتی یکم بزرگ بشه من دیگه خیلی پیر میشم

مامان من 35 داداشمو آورد

مامانبزرگم انقدر حسرت میخوره میگه کاش لوله هامو نمیبستم منم تو سن 35 تا 40 یکی دیگه میاوردم😆😕😁

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من ۳۴ هستم دگتر میگه خیلی دیر شده و اضلا حامله نمیشم فکر نیمکنم چهل سال اگر بچه اول باشه به این زاحت ...

دختر خاله ی من کیست داشت و حتی تمام سعیشم میکرد بچه نداشته باشه ... ولی خدا خواست و خیلی عجیب توی ۴۰ سالگی بچه دار شد ، اونم بچه ی اولش ..

الان بچه اش یه سالشم نیست 😊

به نظرم ظلم میشه به بچه‌

الانشو نمیگم بعدا بزرگ میشه ۲۰ ساله ش که بشه مادره ۶۰ ساله س،اگه دختر باشه بارداری داره زایمان داره کمک میخواد،مادر ۶۰ ساله میتونه؟؟؟من چون مامانم نتونست برام کاری بکنه و کمکم نیس و نمیتونه خیلی مخالفم با تفاوت سنی زیاد،حس میکنم ظلم میشه به بچه،مخصوصا وقتی دوستام و همسنامو میبینم کلی غبطه میخورم😞😞😞

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
مامان من ۴۰ سالشه و ناخواسته باردار شده دل سقطم نداره ولی از یه طرف خیلی حساس شده و بخاطر تعداد کمی ...

عزیزم بچه نعمته، حالا تو هر سنی، دیگه شده!! کاریش نمیشه کرد بچه گناه داره...الان حکمت خدارو درک نمی‌کنیم اما زمان ک بگذره متوجه میشین حکمتش رو. شک نکن

Your smile is more beautiful than everything for me❤️

دختر خاله من همسن خودمه.اولین بچشو سن 22سالگی  ودختره  بدنیا اورد 26سال هرکار کرد نتونست دومی را باردار بشه.پارسال حالش بد شد بردنش دکتر چکاپ کردن دکترا متوجه شدن 5ماهه بارداره.الان49سالشه.پسرش 8ماهشه.دختر 28سالش همه کارهای داداششو میکنه.ولی میگه خیلی خوب شد یه پسرم خدا داد بهم

به نظرم ظلم میشه به بچه‌ الانشو نمیگم بعدا بزرگ میشه ۲۰ ساله ش که بشه مادره ۶۰ ساله س،اگه دختر باشه ...

من ۳۴سالمه دوس دارم دومی هم بیارم ولی همسرم دوس نداره منم میخوام ۳یا۴سال دیگه اقدام کنم یعنی دیره؟

یه نصیحتی کنم بچه یکیش کافیه.49 سالمه.من با چه خون ودل خوردن 4تا بزرگ کردم.همه تحصیلکرده وموفق.ولی بزرگ شدن رفتن راه خودشون.الان حس یه ادم باخته را دارم.چون تنهام همیشه.اخرین بچم را 21سالگی دنیا اوردم.جوری رفتار میکنن که انگار از اول همینقدر بزرگ وتحصیلکرده بدنیا امدن.😢😢