2777
2789
عنوان

خانمها اطفا كمكم كنيد

66 بازدید | 5 پست

پسر من ١٨ روزه بدنيا اومده و بخاطر زردي دكتر گفت شير خودتو نده و فقط شيرخشك بده و متاسفانه نگفت كه از شيشه استفاده نكن و الان كه زرديش خوب شده ديگه شير خودمو نميخوره و فقط شيشه ميخواد ،شير خودمم كم شده چكار كنم دوباره سينمو بگيره و شيرم زياد بشه؟ 

قطره شيرافزا و ليدي ميل و رازيانه هم ميخورم ولي چون ميك نميزنه شيرم نمياد و پسرمم ك ميببنه نميتونه بخوره همش گريه ميكنه تا شيشه بهش بدم ، هر يكساعتي هم بيدار ميشه بايد براش شير درست كنم داغون شدم اين مدت از ببخوابي و گريه بسرم، دلم براش ميسوزه نميتونه بخوره سينمو😔😔😔

شیرخشک رو که بالاخره باید با شیشه بهش میدادی. مشکل اینجاست که شما از اول یه وعده شیر خشک باید بهش میدادی ، یه وعده شیر خودت رو. اولش خب براش سخته که از شیشه که جریان شیرش زیاده  بخواد از سینه ات شیر بخوره ولی کم کم کوتاه میاد انشاالله

وای پسرمنم تو ان آی سیو موند 1 ماه 1 هفته آخر بهش شیر خودمو تو شیشه دادن عادت کرد ...1 ماهم خودم تلاش کردم ولی نمیگرفت که مجبور شدم شیر دوش برقی کرفتم و دوشیدم ولی خشک شده بود و نتو نستم ..آخرشم شیر خشکی شد😩

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصن دوست ندارم شيرخشكي بشه😔😔

تلاشتو بکن ...منکه تا 6 ماهگیش تلاش کردم یعنی 3 ساعت میشستم و میدوشیدم برای 30 سی سی ...برای اینکه بخوره ..ولی وقتی چاره ای نباشه دیگه مجبوری

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود