2777
2789
اللهم عجــــــــــل لولیـــــک الفـــــرج گروه تروریستی داعش به سمت کربــــــــــلا در حال پیشروی است.ســـوره فیل را 5 مرتبــــــــــه به نیت هلاکــــــــت داعش و پیــــــروزی مسلمانان بخوانیـــــد و تا میتوانیـــــــد این متن را نشــــر دهیـــد تا به دست شیعیــــــان برســـــــد. یا امام حسیـــــــن آقاجـــــونــــــــــــم خودت کمکشــــون کن شیعیان رو.
کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود امام صادق علیه السلام
باز امشب از تب تو شهاب تاب میخورم باز از فرات خشک لبت آب میخورم باز از نسیم کرببلا مست میشوم میسوزم و سیاهی یکدست میشوم آقآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ شروع من تویی به نام اسمت مولاااااااااااااااااااااااا تموم آدما غلام اسمـــــــت وقتی کشیدی دستتو رو سرم شدم گدای دور و برم تو میدونی که من یه رو سیـــــاهم عشقــــــم همه ی دلخوشیم همینه یه روز چشام اینــــو ببینه عزیز فاطمه دادی پنــــــــاهم بمیـــــــرم آقا کفن نداری چرا تو سر در بدن نـــــداری؟ تو زینت اهل آسمـــــــــــونی حالا چرا پیرهن نــــداری؟ من از تــــو دل نمی کنم آقـــــــام اگه قابل بدونی اگه میون عاشقـات این دل مارو دل بــــدونی من از تو دل نمی بـــرم مگه میشه از تو جــــدا شد مگه میشه دل به تـــــــــــو داد و بی خیال کربلا شد تموم زندگیـــم و من مدیون دست های تو هستــــــم نمیدونـــــم چه جوری شد ندیده من دل به تو بستم ولی بدون هر جـــا باشم نشون نوکریت باهامــــه تموم عالــــــم بدونــــــــه هر جـــا باشم حسین آقــــــــــــامه
کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود امام صادق علیه السلام
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم أَلَمْ تَرَ کَیْفَ فَعَلَ رَبُّکَ بِأَصْحَابِ الْفِیلِ ﴿١﴾ أَلَمْ یَجْعَلْ کَیْدَهُمْ فِی تَضْلِیلٍ ﴿٢﴾ وَأَرْسَلَ عَلَیْهِمْ طَیْرًا أَبَابِیلَ ﴿٣﴾ تَرْمِیهِمْ بِحِجَارَةٍ مِنْ سِجِّیلٍ ﴿٤﴾ فَجَعَلَهُمْ کَعَصْفٍ مَأْکُولٍ ﴿٥﴾

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تا اخرین اخباری که من شنیدم گروه داعش دارن از عراق بیرون میرن چون بهشون گفتن اگه توی عراق بمونید همتون به هلاکت میرسید مقر بعدیشون هم اردن هستش
خدای من ، همه مردم شکر نعمت های تو را می کنند، اما من شکر بودنت ، خدایا تو نعمت منی .خدا جون بابت همه چیز ممنونم
گیس گلابتون جان چون شنیدم و نگران شدم گفتم اینو بزارم اینجا بقیه م بخونن....برام پیام اومده این نوشتـــــــــــــــه